Ynt: AFL - Bi-Xenon ?
Dedim ya yeni trend bu.
Dedim ya yeni trend bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vehicle_dynamics link' Alıntı:şükrü Bey,
Temel olarak sadece araçlarda mevcut olan sistemlerin parçalarını temin ederek araca montaj mı yapıyorsunuz? Yoksa araçlarda hiç alt yapısı olmayan bir sistemi de tedarik edien parça ve yazılımlar ile kurabiliyor musunuz?
Ben mesela geri giderken park sensörleri sürekli ötmeye başladığında ben fren yapmazsam araç kendisi fren yapsın istiyorum.Aynı şeyi öne giderken de yapsın istiyorum, fakat önde park sensörüm yok.Böyle bir sistem benim astrama yapılabilir mi? Bunun için sanırım fren pedalını harekete geçirecek bir actuator (motor vs.) gerekiyor.
Bir de klima, müzik, camlar ve navisgasyonu ses ile kontrol edebilmeyi isterdim.
adam nıye bıksınkı adamdakı bılgıler bendede olsa bende memnunıyetle yazardım ama bu ış ıyıcene cırkınleşmeye başladıyildirim451 link' Alıntı:sukru52 abi biz mesajları okumaktan bıktık sen yazmaktan bıkmadın seni bu forumda sürekli görmek isteriz
Ben kötü anlamda demedim sen yanlış anladın. Yani helal olsun diyorum çok sabırlı insanmış ben olsaydım çoktan kaçardım forumdan.nanisa link' Alıntı:adam nıye bıksınkı adamdakı bılgıler bendede olsa bende memnunıyetle yazardım ama bu ış ıyıcene cırkınleşmeye başladı
ibrahım bende kotu anlamda anlamadım zaten hem senın gıbı bır macıra kaçmak yakışmaz general_non_non sonuçta burası bılgı alışverişi paylaşma sitesi benım şukruye bır şey dediğim yok zatenyildirim451 link' Alıntı:Ben kötü anlamda demedim sen yanlış anladın. Yani helal olsun diyorum çok sabırlı insanmış ben olsaydım çoktan kaçardım forumdan.
tamam bi an macır olduğumu unutmuşumnanisa link' Alıntı:ibrahım bende kotu anlamda anlamadım zaten hem senın gıbı bır macıra kaçmak yakışmaz general_non_non sonuçta burası bılgı alışverişi paylaşma sitesi benım şukruye bır şey dediğim yok zaten