Ynt: AFL - Bi-Xenon ?
REC link' Alıntı:
İşte bu ağır vurgu diye hitap ettiğiniz yerin temeli, anlatmak istediğim noktanın AFL konusundan tamamen soyut olduğunu belirtmekti. Yani haklı da olsanız haksız da olsanız benim ilgilendiğim nokta ''keşke olmasa'' dediğim yaklaşım şeklinizdi.
Ama siz bunu kendi süzgecinizden ''benim haklılığımın ya da haksızlığımın adamın gözünde değeri'' yok olarak geçirdiğiniz için:
Vermiş olduğunuz 1'e 5 oran yersiz kaldı ve bu durum başından beri anlatmaya çalıştığım üslubunuzu oluşturdu...
Benimki sadece yapıcı bir eleştiri ve bunun nezdinde bir tavsiyeydi ama şuan bir ''keşke'' de kendim için diyorum (Sizden kaynaklandığını düşünüp oranla yanıt vermek durumunda kalmayın, bu ''keşke'' tamamen ''ben'' kaynaklı )
Öalışmalarınızda başarılar, iyi geceler...
Bakın konuyu en basından beri okuyorsunuz ya , bir otomobil forumunda 2 kişi (bunlardan biri sizsiniz )afl konusunu alıp bu noktalara getiriyorsa ki konu Emre beyin , benim bindiğim otomobile laf etmesi , söylediğim sözlerin gider olduğunu ifade etmesi ve yaptıklarımi küçümseyip olayı kişiselestirmesi ile bitmişti zaten . Bir seyleri anlatmaya calışmamın hic bir amacı olmadıgı o anda ortaya çıktı . Ben yukarıda yazdıklarımın nerlerde ne zaman yazıldığını bir kaç kez söyledim , kendisi kabul etmesede sn ile saygı olmadığını , tartismayı daha ilk mesajında kisisellestirdigini göreceksiniz . Burası bir mahkeme değil ki bende bir suc işlemediğim icin size kendimi savunmayacam , ben 2. Gün önce üye olmuşum tabii sizin çıkıp buranın yoneticisi olmuş birine bir seyler diyemeyecek olmanız normaldir . Ben size ilk cevabım da da dedim her tartışmada iki taraf vardır , ancak mesaja bakıyorum , sanki 2 gündür burada bir tek ben yaAziyorum . bu sekilde sizde çıkıp , buraya benim hakkımda , bir seyler yazdığınızda ki , kendi üslup ve yazı şekline bakmadan , 10 sayfalık konuyu okuyup buraya gelmesinde beni suçlamanız ile neyi ne kadar objektif yorumladığınız ortadadır .
Kısaca ben en basında AFL yapılırmıyi anlatmaya geldim , arkadasımız olayı AfL den çıkartıp , beni kendi yaptıgım işlemi savunurken bulmamı sağladı . Simdi ise 1 gecedir , hic tanımadığım biri benim yazı ve konuşmamı eleştiriyor , bana efendilikten dem vuruyor ...
Bir yerden sonra zaten ben fena geyiğe sararım , buradaki arkadaşların dan söylediği gibi sizi tanımıyoruz , söylediklerinizin bizim icin güvenilir bir tarafı yok , gelin kendinizi kanıtlayın , sonra bakalım ya . Benim acımdan da bir farkı yok , önce Emre bey kendini kanıtlasın , siz kanitlayin sonra ben ona ve sizlere güveneyim bakın neler olacak . Aradaki nüans farkı budur . Herkes bana on yargılı derken siz dahil hepiniz on yargılisiniz. Kısaca zaten bir yerden sonra ne sizin yazdıklarınız nede baskalarının yazdıkları umrumda degildi , sadece bu tip yazışmaları cok severim
yani sizin yazınıza cevabım sadece tartismayi sevdiğim icin , yoksa önemsediğimden değil
Benim kimliğim her zaman açıktır , takma ismimi Google yazmanız yeter ... tanışmak isterseniz her zaman kapım açık , geyikte yaparız , arabada yaparız her sey icin ...
Ha son olarak, sizin sitenizde dünyanın en ücra köşesinden gelip birşeyleri anlatmaya çalışan bu sıkışık zamanında size yaptığı bir çalışmanın detaylarını karşılık beklemeden anlatan birine ymuamele olarak bunlar oluyorsa kusura bakma benim yazılarım hafif bile kalıyor. şuan ki güncel pozisyonum BAtı Afrika sahilleri Kuzey atlantik okyanusu ve internetimin her gb ı o kadar değerleiki , TR de insanlar o parayı kazanmak için 1 hafta işe gitmek zorunda, ben bunu sizin için harcadım, kıymetinizi bilin. Bunuda değerli arkadaşım YAvuz istedi diye yaptım, yoksa umrumda bile değildi, zaten 2 günde yaptıklarınız sonrası ne kadar boş bir olayı içindeyim anladım.
Size ve sizin nezdinizde tüm astra j ci arkadaşlarıma kazasız belasız, sürüşler dilerim. Umarım bir gün sizin araçlarınıza da AFL yada diğer retrofitler yapılırda sizde güzel donanımı yüksek araçlara binersiniz.
Saygılar efem.