AFL - Bi-Xenon ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harun2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: AFL - Bi-Xenon ?

Ha bu arada ben kimseyi zorla yemeğe çağırmadım,isteyen yer , istemeyen yemez, tüm bilgiler orada var  evil_Daemon yemeği yerken örtüyü kirletirseniz onun temizliğini yaparsınız bizde misafirlik yok, ortaklık var  047shakee

sukru52 link' Alıntı:
Açıkçası, tarzım genelde karşıdakine göre gelişir, yaklaşık 10 yıllık forum kültürüm bunu bu şekilde olmasını sağladı. Sizin görüşleriniz sizi bağlar aynen dediğiniz gibi, siz beni tanıyorsunuz ama ben sizi tanımıyorumi sanırım söylemek istediğiniz, karşı taraf sana sövsede ağzını açma demek oluyor.

Koyu olarak vurguladığım yer bir önceki mesajımı özetliyor. Bu hitabet (üslup) benim size yakıştıramadığım (keşke olmasa) dediğim nokta...

Oysa aynı şeyi daha farklı anlatabilir ya da sözcüklerinizi biraz daha itinalı seçebilirdiniz. Ve bu çalışmalarınızdan aşağı kalmayacak bir üslup olurdu.  Tüm anlatmaya çalıştığım bu.

Bahsettiğim çerçevede haklı ya da haksız olmak önemli değil. Ateşe saf oksijen atmak bir tartışmanın gereğidir ama karşınızdakini yakmamaya özen göstermek lazım.

REC link' Alıntı:
Koyu olarak vurguladığım yer bir önceki mesajımı özetliyor. Bu hitabet (üslup) benim size yakıştıramadığım (keşke olmasa) dediğim nokta...

Oysa aynı şeyi daha farklı anlatabilir ya da sözcüklerinizi biraz daha itinalı seçebilirdiniz. Ve bu çalışmalarınızdan aşağı kalmayacak bir üslup olurdu.  Tüm anlatmaya çalıştığım bu.

Bahsettiğim çerçevede haklı ya da haksız olmak önemli değil. Ateşe saf oksijen atmak bir tartışmanın gereğidir ama karşınızdakini yakmamaya özen göstermek lazım.

Bakın, klavye çok farklıdır her zaman bunu söylerim yazmak ile konuşmak arasında çok fark var, bunu bilen biri olarak ben genelde kullandığım kelimeleri hassaiyetle seçerim ve hedefine yollarım, yani sizin en son yazdığınız, haklı olmanız yada olmamanız benim için öenmli değil kısmında ki ağır vurgunuza (gözünüzdeki hiç öenmsiz yere) gelen cevaptı o, yoksa onu aynen şu şekilde de yazabilirdim :

Sizin görüşlerinize saygım sonsuz ama katılmıyorum da diyebilirdim ancak bu sizin uslübunuza tam cevap olmuyordu, biraz derece olarak aşağıda kalıyordu, dedim ya bende oran 1 e 5  dancee

Gerçekten opel forumlarında çok takılırım, ancak takma isminiz tanıdık gelmedi, daha önce bir kez bile size hitaben cevap yazsam (eğer bu isimse her yerde takma isim) hatırlardım, yazılarımı okuyorsanız, yukarıda ki açıklamamın ne kadar doğru ve heryerde aynı şekilde gittiğini görürsünüz.

iyi geceler...

sukru52 link' Alıntı:
... yani sizin en son yazdığınız, haklı olmanız yada olmamanız benim için öenmli değil kısmında ki ağır vurgunuza (gözünüzdeki hiç öenmsiz yere) gelen cevaptı o, yoksa onu aynen şu şekilde de yazabilirdim :

Sizin görüşlerinize saygım sonsuz ama katılmıyorum da diyebilirdim ...

İşte bu ağır vurgu diye hitap ettiğiniz yerin temeli, anlatmak istediğim noktanın AFL konusundan tamamen soyut olduğunu belirtmekti. Yani haklı da olsanız haksız da olsanız benim ilgilendiğim nokta ''keşke olmasa'' dediğim yaklaşım şeklinizdi.

Ama siz bunu kendi süzgecinizden ''benim haklılığımın ya da haksızlığımın adamın gözünde değeri'' yok olarak geçirdiğiniz için:
Vermiş olduğunuz 1'e 5 oran yersiz kaldı ve bu durum başından beri anlatmaya çalıştığım üslubunuzu oluşturdu...

Benimki sadece yapıcı bir eleştiri ve bunun nezdinde bir tavsiyeydi ama şuan  bir ''keşke'' de kendim için diyorum (Sizden kaynaklandığını düşünüp oranla yanıt vermek durumunda kalmayın, bu ''keşke'' tamamen ''ben'' kaynaklı )

ևalışmalarınızda başarılar, iyi geceler...

REC link' Alıntı:
İşte bu ağır vurgu diye hitap ettiğiniz yerin temeli, anlatmak istediğim noktanın AFL konusundan tamamen soyut olduğunu belirtmekti. Yani haklı da olsanız haksız da olsanız benim ilgilendiğim nokta ''keşke olmasa'' dediğim yaklaşım şeklinizdi.

Ama siz bunu kendi süzgecinizden ''benim haklılığımın ya da haksızlığımın adamın gözünde değeri'' yok olarak geçirdiğiniz için:
Vermiş olduğunuz 1'e 5 oran yersiz kaldı ve bu durum başından beri anlatmaya çalıştığım üslubunuzu oluşturdu...

Benimki sadece yapıcı bir eleştiri ve bunun nezdinde bir tavsiyeydi ama şuan  bir ''keşke'' de kendim için diyorum (Sizden kaynaklandığını düşünüp oranla yanıt vermek durumunda kalmayın, bu ''keşke'' tamamen ''ben'' kaynaklı )

ևalışmalarınızda başarılar, iyi geceler...

Bakın konuyu en basından beri okuyorsunuz ya , bir otomobil forumunda 2 kişi (bunlardan biri sizsiniz )afl konusunu alıp bu noktalara getiriyorsa ki konu Emre beyin , benim bindiğim otomobile laf etmesi , söylediğim sözlerin gider olduğunu ifade etmesi ve yaptıklarımi küçümseyip olayı kişiselestirmesi ile bitmişti zaten . Bir seyleri anlatmaya calışmamın hic bir amacı olmadıgı o anda ortaya çıktı . Ben yukarıda yazdıklarımın nerlerde ne zaman yazıldığını bir kaç kez söyledim , kendisi kabul etmesede sn ile saygı olmadığını , tartismayı daha ilk mesajında kisisellestirdigini göreceksiniz . Burası bir mahkeme değil ki bende bir suc işlemediğim icin size kendimi savunmayacam , ben 2. Gün önce üye olmuşum tabii sizin çıkıp buranın yoneticisi olmuş birine bir seyler diyemeyecek olmanız normaldir . Ben size ilk cevabım da da dedim her tartışmada iki taraf vardır , ancak mesaja bakıyorum , sanki 2 gündür burada bir tek ben yaAziyorum . bu sekilde sizde çıkıp , buraya benim hakkımda , bir seyler yazdığınızda ki , kendi üslup ve yazı şekline bakmadan , 10 sayfalık konuyu okuyup buraya gelmesinde beni suçlamanız ile neyi ne kadar objektif yorumladığınız ortadadır .

Kısaca ben en basında AFL yapılırmıyi anlatmaya geldim , arkadasımız olayı AfL den çıkartıp , beni kendi yaptıgım işlemi savunurken bulmamı sağladı . Simdi ise 1 gecedir , hic tanımadığım biri benim yazı ve konuşmamı eleştiriyor , bana efendilikten dem vuruyor ...

Bir yerden sonra zaten ben fena geyiğe sararım , buradaki arkadaşların dan söylediği gibi sizi tanımıyoruz , söylediklerinizin bizim icin güvenilir bir tarafı yok , gelin kendinizi kanıtlayın , sonra bakalım ya . Benim acımdan da bir farkı yok , önce Emre bey kendini kanıtlasın , siz kanitlayin sonra ben ona ve  sizlere güveneyim bakın neler olacak . Aradaki nüans farkı budur . Herkes bana on yargılı derken siz dahil hepiniz on yargılisiniz. Kısaca zaten bir yerden sonra ne sizin yazdıklarınız nede baskalarının yazdıkları umrumda degildi , sadece bu tip yazışmaları cok severim :) yani sizin yazınıza cevabım sadece tartismayi sevdiğim icin , yoksa önemsediğimden değil :)

Benim kimliğim her zaman açıktır , takma ismimi Google yazmanız yeter ... tanışmak isterseniz her zaman kapım açık , geyikte yaparız , arabada yaparız her sey icin ...

Ha son olarak, sizin sitenizde dünyanın en ücra köşesinden gelip birşeyleri anlatmaya çalışan bu sıkışık zamanında size yaptığı bir çalışmanın detaylarını karşılık beklemeden anlatan birine ymuamele olarak bunlar oluyorsa kusura bakma benim yazılarım hafif bile kalıyor. şuan ki güncel pozisyonum BAtı Afrika sahilleri Kuzey atlantik okyanusu ve internetimin her gb ı o kadar değerleiki , TR de insanlar o parayı kazanmak için 1 hafta işe gitmek zorunda, ben bunu sizin için harcadım, kıymetinizi bilin. Bunuda değerli arkadaşım YAvuz istedi diye yaptım, yoksa umrumda bile değildi, zaten 2 günde yaptıklarınız sonrası ne kadar boş bir olayı içindeyim anladım.

Size ve sizin nezdinizde tüm astra j ci arkadaşlarıma kazasız belasız, sürüşler dilerim. Umarım bir gün sizin araçlarınıza da AFL yada diğer retrofitler yapılırda sizde güzel donanımı yüksek araçlara binersiniz.

Saygılar efem.

Haklisiniz.

Opel ile yollarınızı ayırmanıza ve güncel olarak Opel kullanıcısı olmama sevindim. Dilerim dediginizi yapar, yolunuzu ayırır ve bu konudan başka konuya yorumda bulunmazsınız. Sahsen ben buna sevinirim. ,Bana retrofit lazım değil. Dediğiniz gibi para var, huzur var.  canlıyı basar orjininalini alırım, değerli zamanım da bana kalır. Bol şanslar :)  005hihih

REC link' Alıntı:
Haklisiniz.

Opel ile yollarınızı ayırmanıza ve güncel olarak Opel kullanıcısı olmama sevindim. Dilerim dediginizi yapar, yolunuzu ayırır ve bu konudan başka konuya yorumda bulunmazsınız. Sahsen ben buna sevinirim. ,Bana retrofit lazım değil. Dediğiniz gibi para var, huzur var.  canlıyı basar orjininalini alırım, değerli zamanım da bana kalır. Bol şanslar :)  005hihih

Haklıyım tabii ben her zaman haklıyımdir , bu arada ben hala Opel sahibiyim sadece yeni otomobillerde Opel düşünmüyorum , oda marka olarak artık beni kurtarmıyor oluşu ... sat arabanı :)

Simdi :)

İste bak seviyeden bahseden sizin yazdıklarınız , azıcık seviye olsa konuşuruz , zora gelince böyle oluyor :) siz canlıyı verin alın , alabilirseniz alırsınız :)

Ha birde istediğimiz yere istediğimiz yorumu yaparız , sizin gibi boş beles konuşanlara soracak değiliz , bunu söylemeniz bile seviyenizin nerede olduğunu gösteriyor . Simdi değerli zamaniniz sizin olsun burada harcamayın o zamaninizi yazık hem size hem bana :) cevap vermekle uğraşmayın o değerli zamana yazık , yahu daha bir tane gercek cevap verebilen çıkmadı ya neyse ...

Hakaret etsem değmezsin ya :(

:)) ağzına sağlık REC.afl ye sahip olduğum için konuya bakmak için zaman ayırmamıştım ama konunun bu kadar uzaması merak ettirdi ve sonuna kadar konuyu okudum. konunun başında üyeleri bu tarz işlerin çok zor olduğunu sırf yapılabilir kelimesi geçtiği için üyelerimizin bu konuya aldanıp afl+ siz araç alıp sonradan taktırırım düşüncesine kapılmasını engellemeye çalışan sayın eketen i tebrik ediyorum.  şükrü52 ye gelince tartışmayı ne kadar çok sevdiğini 1 e 5 koyduğunu zaten en sonunda belirtmiş ve emre beyin hava atma kelimesini  kullanmakta ne kadar haklı olduğunu ortaya çıkarmıştır. Bu tarz işleri biliyorsunuz die bilmeyenlere tepeden bakma hakkına sahip olduğunuzu sanıyorsunuz başından beri kullandığınız üslup,kelime ve smileyler ne kadar kendinizi beğenmiş bir kişilik olduğunuzu ortaya çıkarıyor, ayrıca sizden özür dileyen (ki bana gerek o özrü bile haketmiyorsunuz) emre beyle ilgili hala daha sn demekle saygı olmuyor die hala daha atıp tutuyorsunuz. Gerekli değeriniz konu başında verilmiş ama demek ki bu size yeterli olmuyor kusura bakmayın ama büyük bir iş başarmışsınız die size tapacak halimiz yok. Bu forumdaki çoğu kişi servislerden opelin umursamazlığından şikayet ediyor olabilir ama merak etmeyin sizin gibi kendini beğenmişlere de muhtaç değildir. Aman diyeyim bi daha da buraya yazmayın (başkalarının bir haftada kazandığı) internet paranızı bi de forumdan istemeye kalkarsınız size o kadar bilmişlik tasladım diye görüşmemek üzere efem  general_Shame_on_you

batigol1907 link' Alıntı:
:)) ağzına sağlık REC.afl ye sahip olduğum için konuya bakmak için zaman ayırmamıştım ama konunun bu kadar uzaması merak ettirdi ve sonuna kadar konuyu okudum. konunun başında üyeleri bu tarz işlerin çok zor olduğunu sırf yapılabilir kelimesi geçtiği için üyelerimizin bu konuya aldanıp afl+ siz araç alıp sonradan taktırırım düşüncesine kapılmasını engellemeye çalışan sayın eketen i tebrik ediyorum.  şükrü52 ye gelince tartışmayı ne kadar çok sevdiğini 1 e 5 koyduğunu zaten en sonunda belirtmiş ve emre beyin hava atma kelimesini  kullanmakta ne kadar haklı olduğunu ortaya çıkarmıştır. Bu tarz işleri biliyorsunuz die bilmeyenlere tepeden bakma hakkına sahip olduğunuzu sanıyorsunuz başından beri kullandığınız üslup,kelime ve smileyler ne kadar kendinizi beğenmiş bir kişilik olduğunuzu ortaya çıkarıyor, ayrıca sizden özür dileyen (ki bana gerek o özrü bile haketmiyorsunuz) emre beyle ilgili hala daha sn demekle saygı olmuyor die hala daha atıp tutuyorsunuz. Gerekli değeriniz konu başında verilmiş ama demek ki bu size yeterli olmuyor kusura bakmayın ama büyük bir iş başarmışsınız die size tapacak halimiz yok. Bu forumdaki çoğu kişi servislerden opelin umursamazlığından şikayet ediyor olabilir ama merak etmeyin sizin gibi kendini beğenmişlere de muhtaç değildir. Aman diyeyim bi daha da buraya yazmayın (başkalarının bir haftada kazandığı) internet paranızı bi de forumdan istemeye kalkarsınız size o kadar bilmişlik tasladım diye görüşmemek üzere efem  general_Shame_on_you

Yani size diyecek cok sey var ama , yazmak bosuna , aynen komple zaman kaybısin :) bu satırlar bile sizin icin fazla ...

battle_Teroriste

sn şükrü

Hepimiz zaman kaybıysak bırakın bizi bize. Nedir sizi bu kadar zaman kaybına sevk eden. Hakaret etme noktasında emin olun herkes kerkese bir üst perdeden hakaret eder. İş başka boyutlara taşınmaya niyetlenilmesin. Ama önemli olan karşıdaki kişiyi kırmamak. Siz diyorsunuz 1e5 diye ya. Ben sizden özür diledim. Hani 5 katı bunun. ;)

Geri