AFL - Bi-Xenon ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harun2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: AFL - Bi-Xenon ?

eketen link' Alıntı:
sn şükrü

Hepimiz zaman kaybıysak bırakın bizi bize. Nedir sizi bu kadar zaman kaybına sevk eden. Hakaret etme noktasında emin olun herkes kerkese bir üst perdeden hakaret eder. İş başka boyutlara taşınmaya niyetlenilmesin. Ama önemli olan karşıdaki kişiyi kırmamak. Siz diyorsunuz 1e5 diye ya. Ben sizden özür diledim. Hani 5 katı bunun. ;)

Bakın Emre bey , ben size özür dileyecek bir sey yapmadım , yaptıysam gösterin , gelecek cevabı biliyordum diye yazdım cunku suana kadar bu paylaşımları yaptıgım tüm platformlarda aynı tepkiyi veren bir cok kişi oldu, ki gördüğünüz üzere burada da aynı sekilde oldu . Yazdığım mesaj da isminiz gecmiyordu , ancak cevabı siz verince doğal olarak siz muhatabı oldunuz . Sonra yanlis anladığım kısım ki bana değil baska birine yazmışsınız bunu , orayı da zaten görmezden geldim sonrasında .

Bakınız , ben kimseyi tanımıyorum burada , REC nickli uyenizi şe tanımıyorum ama o beni taniyormuş ki tanıması normal bir sekilde bir forumda ismime , yada benden habersiz ismimin paylaşıldığı bir seye denk gelmiş olması muhtemel , gece gece yaptıgı gereksiz çıkış ise sanırım gecmiste beni tanimasindandir :) yoksa mantık çerçevesinde 3. mesajında tek bir hakaret yada kırıcı bir sey yazmadığım biri neden benim buradan gitmemden mutluluk duysun ki . Herkes kendine bakacak .

Gelelim sizinle benim muhabbetime , sizinle farklı bir yerde farklı bir sekilde tanışsaydık eminim ki buradaki gibi olmazdı . Ancak bazı noktalarda teknolojiye bakışınız benimle zıt yonde oldugundan anlaşamıyoruz ama bu sanırım forum oldugundan . Diğer hususta benim bir şeyi cok bilmem ve artislik yapmam gibi bir olay yoktur , tam anlamıyla ilk okul yaşındaki cocuğa anlatır gibi telefonda xenon montajı yaptırdığım kullanıcı sayısı 50 den fazla . Her gün gelen maillerdeki sorular sonrası bilmeyenlere aliskinim , nüans farkı bilmeden fizik kurallarını bile hiçe sayarak konuşanlardir . Yoksa bende her şeyi bilmiyorum , gidip bir cok sey öğrendiğimiz master techler bolca var .

Kısaca özetlersek , buradaki sorun forumda yeni olan birinin daha önce defalarca yapılmaz denen bir şeyi inatla yaparım demesidir , kabul etmek zor olabiliyor bazen .

Kusura bakmayin tüm forum olarak ve Emre bey size verdigim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim , diğer iki arkadas içinse yapacak bir sey yok , yazdıkları icin kendileri utansınlar .

Bu arada ben kimseyi zaman kaybı olarak görmedim , görseydim burada isim olmazdı , onlar kendileri olayı kişisel boyuta taşıdığından böyle oldu ... Zaten olay bu noktada koptu ...
İyi günler dilerim ...

Bence de forum ortamı olduğu için karşılıklı anlaşmazlıklar çıktı. Siz bizi, biz sizi yanlış anladık. Neyse umarım güzel dostlukların başlangıcı olur bunlar. :)

Herkes bana on yargılı derken siz dahil hepiniz on yargılisiniz
şukru kardeşim gozunu seveyım benı araya katma çünkü benım kafa yapım burdan herkesten farklı  011zaa

Ynt:

eketen link' Alıntı:
Bence de forum ortamı olduğu için karşılıklı anlaşmazlıklar çıktı. Siz bizi, biz sizi yanlış anladık. Neyse umarım güzel dostlukların başlangıcı olur bunlar. :)

+1453

eketen link' Alıntı:

Tabii aynen öyle ...

şükrü Bey,

Temel olarak sadece araçlarda mevcut olan sistemlerin parçalarını temin ederek araca montaj mı yapıyorsunuz? Yoksa araçlarda hiç alt yapısı olmayan bir sistemi de tedarik edien parça ve yazılımlar ile kurabiliyor musunuz?

Ben mesela geri giderken park sensörleri sürekli ötmeye başladığında ben fren yapmazsam  araç kendisi fren yapsın istiyorum.Aynı şeyi öne giderken de yapsın istiyorum, fakat önde park sensörüm yok.Böyle bir sistem benim astrama yapılabilir mi? Bunun için sanırım fren pedalını harekete geçirecek bir actuator (motor vs.) gerekiyor.

Bir de klima, müzik, camlar  ve navisgasyonu ses ile kontrol edebilmeyi isterdim.

Recai de Özhan bey de çok kıymetli dostlarımız. Şükrü bey de ailemize katıldı kendisi de sanıyorum kıymetli dostlarımızdan olacaktır. İki günlük dünyada birbirimizi kırmaya gerek yok. :)

Recai ile golf tartışması yapmaktan müthiş keyif alıyorum ;)

Geri