Akıl almaz bir çalışma....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan c_corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
wAlla arkadaşlar corsa N arkadaşsın da dediği gibi saçdan tampon mantıklı bir iş deil kaza anında eğer karşıdaki yaya ise çok farklı şeyler olur ne de olso otomobil üreticileri görünümün yanı sıra güven açısında bakıyorlar ve ole üretim yapıyorlar yani bole bir mazemeyi takıp birine çarptıktan sonra Allah korusun ciddi bişe olursa bunu bide mahkemeye açıklamak war ki daha onemlisi bunun vijdan işi war. Ben dolmuşçuların cantların ortasına taktıkları inşaat çivisi benzeri şeye de karşıyım dünya hali bu neyin ne zamn olacağı belli olmaz herşeyi 2 kere düşüğnmek lazım

sacdan tampon hammaliye bir kere. ve sacdan tampon yapıyorum diyen uztayada güler geçerim kaç milim sacdan yaptın kaç yeri kaynakladın ağırlığı ne oldu komik şeyler bunlar bence işi yapan usta değil işgüzar yeni bişey buldum gazında tabiii yeni ise.:D:D:D
yukarlarda bir yerde 1.2 mm sacdan yapılıyo gibi bişey okudum onu yazan arkadaş 1.2 mm sac görmemiş sanırım usta böyle bişey yapıyorsa o zaten enteresan çünkü tanklarıda aynı malzemeden yapıyorlar:D:D:D

adam el emeği dökmüş güzel bi eser çıkarmış ortaya
diğer yönleri düşünseler niye girsinler ki custom modifiyeye.
1.2 lik saç ta çok kalın sayılmaz :D

yaww tamam yapsın etsinde.
biz arabalarımız hafifletmek için fiber malzeme kullanıyoruz belki biraz daha seri olur diye bu arabayı iyice hantallaştırıyor bu araba kalkmaz yahu:)...

1.2mm ise yuhhhh derim başka bişey demem...

arabanın orjinal sacının 2 katı kalınıgı gibi bişey yahuu o...

Arkadaşlar saç yapılmasının tek sebebi bu araçlar devamlı günlük hayatta kullanılan ve ümraniye gibi yolları hiçde iyi olmayan bi semtde sürülen araçlar..Bu adamlar kaçtane fiber tampon eskittiler..Saç gerçekten dayanıklı ve onarımı basit..Herkese tavsiye ederim..Yaptırmak isteyenler msn den irtibata geçebilir..Güvenlik konusuda; Allah hiçbirimizin başına vermesinde çarptıktan sonra sacı fiberimi kalıyor..Fiber kırılıp arkasındaki metale de çarpıyor..?? Ki Keskin bi hattıda yok her iki aracın tamponlarının.. Maliyet desen nerdeyse aynı fiyata, Görüntü desen adam saçdan adam yaparım diyo çiz getir diyor, bi ilave bi değişiklik söz konusu olduğunda fiber gibi kesip atmıyorsun iki kaynak devam..Onarımını bütün demir doğrama ve kaporta atölyeleri yapabiliyor illa fiberci fiberci gezmiyorsun..

çarpma anında yayayı yada diğer aracı bırakın kendi icinde zararlı. NEDEN? bildiğim kadarıyla airbag sensörleri tampondan sonra hemen şasinin ucunda. ee bu arac çarpma anında saç tampondan dolayı enerjiyi absorbe edecek sonucta sensöre gelen kuvvet azalmış olacak ve airbag acıklmayacak.. değil mi? surucu ve yolcu içinde zararlı bir durum.
--AMA güzel çalışma olmus, emeğe saygı.

Arkadaşlar saç yapılmasının tek sebebi bu araçlar devamlı günlük hayatta kullanılan ve ümraniye gibi yolları hiçde iyi olmayan bi semtde sürülen araçlar..Bu adamlar kaçtane fiber tampon eskittiler..Saç gerçekten dayanıklı ve onarımı basit..Herkese tavsiye ederim..Yaptırmak isteyenler msn den irtibata geçebilir..Güvenlik konusuda; Allah hiçbirimizin başına vermesinde çarptıktan sonra sacı fiberimi kalıyor..Fiber kırılıp arkasındaki metale de çarpıyor..?? Ki Keskin bi hattıda yok her iki aracın tamponlarının.. Maliyet desen nerdeyse aynı fiyata, Görüntü desen adam saçdan adam yaparım diyo çiz getir diyor, bi ilave bi değişiklik söz konusu olduğunda fiber gibi kesip atmıyorsun iki kaynak devam..Onarımını bütün demir doğrama ve kaporta atölyeleri yapabiliyor illa fiberci fiberci gezmiyorsun..

ustam adam yaparım diyen usta kadar iddalıyım çiz getir çiçek böcek karınca yaparım ve tamamen ciddiyim bu dediğimde.

yalnız otomobil firmaları birşey için uğraşır ilk çarpan malzeme kırılsın ve darbeyi emsin dizayn ve malzeme bu şekilde yapılır.
sacdan yaptı tamam dayanıklılık istiyordu arkadaşlar napalım dicek bişey yok ama gerçekten 1.2 mm ise o sac arabanın içindekilerde ölür.

8 sene çelik konstriksiyon sac kapı ve ferforje işinde çalıştımki en iyi becerdiğim iştir. ben böyle mantık duymadım kusura bakmasın kimse.

Mehmet usta haklı!!!
ama
Günlük kullanıma cok yararlı fakat, işte malzeme gercekten cezbedici bir malzeme değil, kuvveti emmesi yumuşatması acısından tartışılır yanii...

sacdan tampon hammaliye bir kere. ve sacdan tampon yapıyorum diyen uztayada güler geçerim kaç milim sacdan yaptın kaç yeri kaynakladın ağırlığı ne oldu komik şeyler bunlar bence işi yapan usta değil işgüzar yeni bişey buldum gazında tabiii yeni ise.:D:D:D
yukarlarda bir yerde 1.2 mm sacdan yapılıyo gibi bişey okudum onu yazan arkadaş 1.2 mm sac görmemiş sanırım usta böyle bişey yapıyorsa o zaten enteresan çünkü tanklarıda aynı malzemeden yapıyorlar:D:D:D

.........................

harbiden güzel olmuş

Geri