Akıl almaz bir çalışma....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan c_corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 gündür Isparta yeni sanayide görüyorum bu arabayı. Biyerden gözüm ısırıyor dedim, işte burdanmış.

ön tampon orjinalinden daha güzel ve şık olmuş,çok yakışmış,işçiliğide mükemmel olmuş.
paylaşım için teşekkürler.

hah

ben bu resimi çözemedim???
kaputun üstündeki numaralar ne iş

Hangi akilli body kit i fiber yerine betal den kaynatarak yapar ki :) Yurdum insani resimlerime ekliycem :) hahah Zaten gitmeyen arabayi agirlastirmak hakkaten akil almaz yani :kop::kop:

bana da metal tampon mantıklı gelmedi açıkçası. ama emeğe saygı çok güzel bi araç.

linkteki resimlerde jantlar momocorse skyeye arkadaşımızın verdiği resimlerde KT 7

Hangi akilli body kit i fiber yerine betal den kaynatarak yapar ki :) Yurdum insani resimlerime ekliycem :) hahah Zaten gitmeyen arabayi agirlastirmak hakkaten akil almaz yani :kop::kop:

Gitmeyenmi ??

120 Hp 270 Nm o araç (: (chipped)
Caddede ışıktan ışığa subaru çıldırtan bi araba bu..

İyi gidiyo anlıcaan..Önde ağırlık olması iyi de olmuyo değil sarmasını kısaltıyor

renaultun çamurluklarını plastik ve kullanışsız olduğu için kıyasıya eleştirenler; metalden modifiyeye de tuhaf bir tezatla aynı ilgiyi bahşetmişler.. ilginç.

ustanın maharetine, cesaretine ve liyakatine diyecek yok. Dizaynı yapan arkadaşda yakışanı bulmuş yaptırmış. Gayet de güzel olmuş.

Yeri gelmişken Fiberglasdan mamul modifiye bir tofaş tamponunu tartmaya çabalamıştım. Hiçde hafif değildi. Ayrıca kullanış olarak sac materyalin kullanılmasıda gayet makul. Kaldı ki sert çarpma anında tamponunuzun neyden imal edildiğinin hiç bir önemi yoktur. Yumuşak yada kırılabilir malzeme ufak temaslarda etkindir, ama sert travmalara maruz kaldığında etkisiz olur. Ve yokmuş gibi gücü diğer metal aksama aktarır. Şayet aracın tamamı fiberglassa o zaman başka..

Bu imalatı yapanları "akıllı" olarak tasvir edenide "sabit fikirli" olarak tesbit etmek lazım. Gördüğüyle yetinen, üretmekten aciz, yapılanıda gördüğünden farklı algıladığı için aşağılamaktan geri durmayan başka bir ilginç kişilik..

defaten; bence gayet güzel olmuş. emeğe saygı.

Son düzenleme:
Gitmeyenmi ??

120 Hp 270 Nm o araç (: (chipped)
Caddede ışıktan ışığa subaru çıldırtan bi araba bu..

İyi gidiyo anlıcaan..Önde ağırlık olması iyi de olmuyo değil sarmasını kısaltıyor

subaru cıldırtıyoo kac 0-100 5 sn mi :) yoksa 1.6 subarularımı cıldırtıyo anlayamadım acıkcası

piyasadaki kaç tane subaru 5 sn de çıkabiliyo ki 100 e..

Bu araba 8-9 saniyede çıkıyor..ışıktan ışığa da 100 mt kadar mesafe var..

Geri