- Konuyu Başlatan
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için Varta taktıracağım yarın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bitince söyle hocam ben mutlu akü taktırdım 2.5 yıl oldu kiminki önce biterse artık )Varta diyenler tayfasına bir kişi daha ekleyin, aracımda ki varta 4 yıllık şükür problem yok
Onlar çok fazla elektrik çekmez. Bence illa bir şey fazla olacaksa cüzdandaki para fazla olmalıdırBence zararı da olmaz be savaş abi. Benim araçta arka park sensörü, yol kayıt kamerası, ön- arka ayak altı ledler, çakmaklıkta bluetooth araç kiti falan baya sonradan takılan extra ıvır zıvır var
Normal. Takviye ile değiştirselerdi sıfırlanmazdı. Ama çok önemli değil. Hepsi 1-2 tane ayar.Arkadaşlar bugün Varta 72 amper taktırdım. Radyo tarih saat falan sıfırlandı değişimden sonra normal sanırım bu şekilde olması
Doğru tercih..Hayırlı olsun....Cam açıp kapama ayarıda sıfırlanmıştır...Bilgi Ekranından yönlendirmiş olması gerek!...Arkadaşlar bugün Varta 72 amper taktırdım. Radyo tarih saat falan sıfırlandı değişimden sonra normal sanırım bu şekilde olması
Teşekkür ederimHayırlı olsun dostum