Mutlu Akü de güzeldir abi işini görecektir.. 2009 Polo aracımızda 2 sene kullanmıştık bize bir sıkıntı çıkarmamıştı, ardından da aracı satmıştık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mutlu Akü de güzeldir abi işini görecektir.. 2009 Polo aracımızda 2 sene kullanmıştık bize bir sıkıntı çıkarmamıştı, ardından da aracı satmıştık
Olurmu ya o nasıl ustalık bu sizin cebinize zarar üstadım motor ici aşınır normalden fazla üst kapağa pistonlara zararı var sente kaçık binmek bence direk yaptırın imkan varsa sökülmüşken o zinciri değiştirinKaan hocam sente arızası ilk aldığımdan beri var yaklaşık 1 buçuk yıldır ilk götürdüğümde usta sadece performans düşük olur dedi götürüp yaptıracam.
Fark etmez triger her türlü bir diş atlarsa hepsi bozulur zaten buda sadece motor kısmından yapılırKaan bey birde sente sorunu motorda yada egsozun o taraflarda olabilir demişlerdi o ara arıza koduna baktıklarında 3 noktada arıza verebilir sente demişlerdi öyle bi durum olabilir mi sölüküp bakılması lazım demişlerdi.
Anladım Kaan hocam önümüzdeki hafta yaptıracam inşallah masraf ne çıkar acaba bi fikriniz varmıFark etmez triger her türlü bir diş atlarsa hepsi bozulur zaten buda sadece motor kısmından yapılır
Aracın 1.6 trigerli triger değiştir ister internet üzerinden orj. Sipariş geç triger sökülecek valla fiyat ustaya göre değişir üstadAnladım Kaan hocam önümüzdeki hafta yaptıracam inşallah masraf ne çıkar acaba bi fikriniz varmı
Kaan hocam şimdi aracı daha önce tamire götürdüğüm bir servis vardı özel onu aradım trigerle birlikte devir daim su pompası da değişmesi gerek dedi yoksa kaçırabilir dedi 1500 TL işçilik dahil fiyat çıkardı gerçekten gerek var mı devir daim su pompasının değişmesine.Aracın 1.6 trigerli triger değiştir ister internet üzerinden orj. Sipariş geç triger sökülecek valla fiyat ustaya göre değişir üstad