Neler neler var Yüce Rabb im onların eline düşürmesin biizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun öncelikle... teşhir e devam arkadaşlar... bence TEŞHİR diye bir başlık açıp oraya bu tip adam kılığına girmiş "canlı" ların ad / soyad / dükkan adı açıklamalarını yapalım...
Umut bey şimdi arşivden geliyorum Teşekkür ederim. Sakarya'da Yılbar'a uğramam gerekecek demek ki.mesajı yanlış konuya yazmışsın, bir de önce kendinizi üye arşivinde tanıtmalısınız.
özel servise götürürsün arabanı check up yaptırırsın, komple check up 70 civarında tutar.
ayda 1000 tl maaş alan bir insanı düşünürsek bu gibi işlerden 5 dakkada bu kadar para kazanmaları koyuyor banayaa sormayın ben sakaryadayım ve maalesef bir opel sahibiyim. geçen ismini vermeyeyim bir servise gittim yağ filtresini değiştirdi ve 1 lt yağ ekledi 80 ytl dedi ben filtrenin 20 ytl olduğunu biliyorum sağolsun buradaki ustalar artık bütün parçaları İstanbuldan direk ben alıyorum. (EPC3 aldım Cengizden birde TIS2000 oda yetmedi birde Tech2 sahibi oldum) neyse adam işçilik olarak 50 ytl alıyormuş nerede var böyle bir durum. yakında bir dükkan açıcam bunlara inat.