Allah sakaryalı opelcilere sabır ve bol para versin !!!!!

Halil.K.

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
17 Haz 2019
Mesajlar
19
Tepki puanı
1
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
Bende iş nedeni ile 3 yıldır sakaryadayım Ankaradan taşındım arabada şimdi bir sorun yok çok şükür ama olursa ne yapacaz diye düşünmeye başlamadım değil yani :) yada kökleyip Ankaraya gidecez
 

MURATRND

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
13 Nis 2018
Mesajlar
38
Tepki puanı
2
Puanları
8
Yaş
35
Siteyi ziyaret et
dostum geçmiş olsun, Aslına bakarsan sakarya ile alakalı değil. Ankara'da böyle ustalar var. Allah ellerine düşürmesin.:)
 

İlkerhg

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Katılım
24 Eyl 2019
Mesajlar
451
Tepki puanı
275
Puanları
63
Siteyi ziyaret et
Geçmiş olsun, yaşadığınız şey aslında bölgeye has bir şey değil istanbulun göbeğinde herhangi bir tamirciye gidin ( adam gibi iş yapanları tenzih ederim) şayet işi bilmiyorsanız,yabancı ve birazda efendi biriyseniz, yapmayacakları üçkağıtçılık, dolandırıcılık yoktur. Parçacıdan en dandik parçayı 20 TL alır, size 150 TL ye satarlar. Şu parçayı değiştir dersin tamam derler, o parçayı siler temizler abi değiştirtim derler. Bu arada ağızlarından allah kitap eksik olmaz. Bu işi yapıpta içinde üç kağıt yapmayanını ben görmedim. Sanırım eskiden bu araçlar bizim için kapalı kutu olduğundan her söyledikleri şeye tamam demekten başka bir çaremiz olmadığını biliyorlardı bu sebepten bunu kendi adlarına lehe çevirdiler, bundan dolayıda ,bu işe başlayınca bu insanlarda böyle bir dürtü gelişti. Her sektörde iyi ve kötü vardır elbet ama sanayide iyisini bulmak çok ama çok zordur.Şimdilerde çok şükür iletişim çağında olduğumuzdan araştırıp, gruplar kurup bilgileniyoruz.
 
Son düzenleme:
Üst