merhaba 8 ay önce 97 astra gsi aldım stop etme sorunu vardı boğaz temizliği yağ,yağ filitresi değiştim arıza ışığı yanıyordu ilk oksijen sensörü arızası verdi özel serviste hafızadan sildirdim benzinden olabilir dediler daha sonra tekrar yandı erpaş opel gittim eksantrik devir sensörü arızası dediler değiştirdim.araba stop etmeye devam ediyordu.tekrar gittim rölanti motoru değişti.bu sorun düzeldi.yaklaşık 15 gün sonra araba alt devirlerde 2-3 vites 2000 devir üzeri yüklenince teklemeye geç tepki vermeye başlıyordu. bi sabah araba çalıştığında gaz yemiyordu motor ışığı tekrar yandı servis debimetre sorunu diye 50ytl para aldı ama tekleme devam ediyordu ateşleme bobini çatlak dediler değiştirdim ilk çalışma daha serileşti sorun devam ediyordu tekrar götürdüm debimetre dediler bende debimetre değişince garanti istedim arızanın olması konusunda garanti veremeyiz dediler bende arkama bakmadan çıktım.sonra özel bi servise gittim sorunu anlattım orada vectra debimetresini söküp aracı tecrübe ettik değişme yoktu bana ustanın yorumu silindir kapağını sökülmesi gerektiğini sibopların kurum yaptığını kapak taşlanması gerektiğini söyledi 700ytl istedi bu yapılsa bile az yapabilir dedi bu sorun için fazla uğraşma bu arabaya değmez dedi arabamın gsi gibi gitmediğini söyledi çekişi zayıf dedi birde ecu versiyonun eski olduğunu yenilemek istedi onuda ecudan bilgi alamadığını söyledi.ve yapamıdı.sizce bu kadar uzun yazıyı okuyup yorum yazarsanız..ne yapmalıyım önerebileceğiniz yorum?? özelservis ?? istanbul anadolu yakasında oturmaktayım...