anahtar ile cam açıp kapama

bende enjoy kapatıyor ama acmıyor servisde arkadaşım var bayagı ugraşdı olmadı kapatıyorda acmıyor
yaptıran varsa net olarak acıklasın
benim araç aynı senin model otomatik 1.4 enjoy.
yedek anahtarlada denemkte fayda var
belki orjinal anahtarlıkta bir bozukluk vardır.

olurmu servisde beyne girdiler yine olmadı kollardan başka şeyler oluyor

yedek le denedinmi?
hangi kolla başka şeyler oluyor?
anahtarlık ayarrı diyorsan o ayarda zaten cam bölümü yok
direkt o özellik çalışıyor.
ben kollardan hız da ses ayarı ve kapı açma basınca far yanma ayarı yaptım .
ama cam açma kapama zaten hep vardı.
gidip bakim diyecem araba geçen pazar günü pert oldu:(

gecmiş olsun
bende kapama var acma yok

Arkadaslar bende de acma maçma hiç bir şey yok yarım saat basılı tuttum yok açmiyor :)
SAdece kapatiyor ancak kitapcıkta ikiside var diye yazıyor.Acaba Sevgili Opel bazı araclara koymus ta %90 ına koymamısmı bu acma ozelligini...
Anlayamadım yani...

Bide yedek anahtarla ne alaka onu anlamadım.Corsa sahiplerinin %90 anahtarında mı problem var ? sanmıyorum...

arkadaslar bu cam acıp kapatma olayı opsiyonel dun kullanım klavuzuna baktım ve cam acıp kapatma fonsiyonunun yanında opsiyon işareti var (*) yanı hepsinde yok servise gidip proglamlatmak gerekiyor bosuna ugrasmayıhn varmı yokmu onumu denesek falan diye kolları cekince cıkan 5 inci secenek benim aracta baktım 1-2-3-4-6-7 var 5 yok

Evet corsa c lerde açma kapama yok diye biliyorum, yani ben 3 senedir bulamadım :) gerçi açıkcası yok diye aramadım ama, corsa c essentia sı olup da, modifiye etmeden orj. anahtarla cam açan/kapatan varsa, nasıl yaptıgını anlatırsa sevinirim
bende corsa c var 2006 model kapatma tuşuna 4 sn falan basınca kapı kilitlendikten sonra cam kapanıyor tuştan elini çekersen çam olduğu seviyede kalıyor ama açma yok mantıken kapatma koydularsa açma da koymuşlardır diye düşündüm ama....

bnm corsa d de var cam açma ve kapama uzun süre basılı tutunca açıor veya kapıorsn..Problemi olan arkdaşlar servise gitsin hallederler zor bişi olduğunu sanmıorm.

Bende bir şey sormak istiorm.Corsa d lerde arabadan inince farların 30 sn 1dk süre yanık kalıp kendi kendine kapanması nasıl ayarlanıor ?

biri yazmıştı onu inerken selektor yapıyodun sanırım bir onceki sayfada olabilir :)

aynen fatıhın dedıgı gıbı butun uyarıların acılıp kapandıgı bı ayar yapılıyor..selektor kolu ve sılecegın oldugu kol gerı cekılıyor bı sure bekledıkten sora km gostergesının orda ayarlama gostergesı belırıyor..kıtapcıktan bakın...''fallow me home'' da aracın kontagı cekıp kapıyı actıktan sora selektor yaparmıs gıbı yaptıgınızda 30sn devreye gırıyor

işte burda yazıyor.
1.Kontak cekilecek
2.kapı acılacak
3.selektor yaparmıs gibi yapılacak :)))

Geri