Anahtarınızı Sustalı Hale Getirin(Resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weSti555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar benimde yedek anahtarım kayıptı (immobilizerli) istanbuldaki bütün servislere sordum , ortalama 150 ile 200 arasında değişiyormuş fiyatlar, sustalı yaparsanızda aşağı yukarı aynı fiyata , zaten anahtarlık para etmiyo 5 10 milyon bişey , para tutan immobilizer çipi ve programlaması , ayrıca güvenlik kodunu kaybettiyseniz onun içinde 30 ytl alıyolar , anlayacağınız yeni anahtar 200 ytl yi buluyor . ama mevcut anahtarlığı sustalıya dönüştürme işlemi ne kadar tutar bilemiyorum ama 100 ytl yi geçmez sanırım.

çaktırmada almanca bu :D

yedek anahtarın teki kayboldu yaptırmışken sustalı yaptıriyim diyorum ne kadara çıkarım acaba

Son düzenleme:
Astra Maniaa' Alıntı:
sustalı anahtar ne oluyo ben bilmiyorum biri bana anlatabilir mi
ayrıca uzaktan kumandalı anahtarın teki kayboldu bana ne kadara patlar
bide katlanabilen anahtar olsun istiyorum onu nasıl yapabilirim 2. anahtarı öyle yaptırırsam ne kadara mal olr teşekkürler

işte o katlanabilir anahtara sustalı anahtar diyorlar,
bir düğmeyi basıp açılması kaydı ile ;)

yeni modellerde sustalı anahtarlar saten

arkadaslar bu sustalı anartar kabını nerede bulunur kac paradır bılen varsa yazsın tessekkurler...

resimlerde ki arkadas vw nin anahtarı vw sevisinde almıslardır herhalde ama opel servisinede sormak lazım bazı anahtarcılarda da var ancak kalitesine dikkat etmek gerek

Arkadaşlar sustalısına karışmam ama 3 gün önse immobilizerli yedek anahtar yaptırdım 40 ytl. bilginize...

Geri