- Konuyu Başlatan
ıs ıste paketlıyım hazır mal varken
:d :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ıs ıste paketlıyım hazır mal varken
Yardımlar ve öneriler için teşekkür ederim... Junyana doğru gidiyorumm =) =)bgn ıns ben mercegıydı sıslerıydı sılıkonuydu hepsını halletcem 1-2 foto belkı tercıhınde yardımcı olur.....
Ben junyan kullanıyorum ama cahilliğime geldi bu malı kullanmam.Zira far ayar motoru yok bu bir. İkincisi ise normal farlara göre yaklaşık %30 kadar belki daha da fazla normal farlardan az gösteriyor. Sarı far değil xenon kullanıyorum bunu da hemen söyleyeyim.Kullanmaya başladıktan yaklaşık 1 sene sonra içindeki ledlerin neredeyse hepsi söndü.Tabi bi kerede değil ama 1 sene de nerdeyse ya söndü yada kısmı ise sönükleşti. İçine su almaya başladı. Değiştirdim yenisi geldi 1 ay sonra sağ farın uzun halkadaki ledi söndü. Tamir ettireyim derseniz yaklaşık 4 - 5 saatiniz ve 80 liranız gidecek.Kısacası junyan kullanmayın derim...
Diğer engeller normal farlara göre nasıl gösteriyor bi bilgim yok zira ne kullanma şansım oldu nede sahip olan bi vectra kullanabildim...İnanın engellerin görüntü güzelliği olmasa ya töbe kullanmam.Bunlar junyan için dediklerim tekrar diyorum yalnıs anlaşılmasın diye...
Bütün bunları yaklaşık 2,5 yıllık engel kullanıcısı olarak tüm samimiyetimle söylüyorum...
Dilerim engel alacak kardeşimiz forumumuz sayesinde engellerdan sıkıntı çekmez ve de güle güle kullanır...