Ankara/ Halı Saha Org.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RespecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Emre Abi bu aralar çok yoğun...Ciddi projeler var...Organizasyon biraz daha uzayabilir belki...Biz bekleriz çok da sorun değil..O işlerini hayırlısıyla bir halletsinde daha keyifle yapar organizasyonu emin olun...Onun adına konuşmak bize düşmez tabii..Bekleyelim, görelim...

Bende halı sahadan yanayım ama sadece mangal isteyenler çoğunlukta sanırım...Emre Abinin görüşüde bu yönde...Ben çoğunluğa uyarım...

Arkadaşlar bu mangalı ateşleyeceğiz.Bu haftasonu yada öbür haftasonu.Harunun geleceğinden haberim var.Tarihi ona göre ayarlayacağım.Dediğim gibi ya bu pazar yada diğer pazar.

Yoksa o gün bu başlık başına geleceklerden habersiz masum bir bekleyiş içinde miydi :]

Emre mangal konusunda yardımcı olabilirim.. :] 10 dakikada kağıt gibi yırtılan et :]

Batıkent'teki Hipodrom'u biliyor musun?...Orada Go-Kart var...Son Organizasyon da orada yapılmıştı...

ben arkadaslarla sürekli oraya gidiyiroumda 10 dk 10 ytl çok değilmi size bi soruyum dedim ;)

başka yer varsa gidelim;)

paranın gözüne vurursam acıcam

opelim.net üyelerine özel 10dak. 15 ytl:D:D:D:D

hafta sonu ise gidelim diyecektim ama yarın akşam çıkıyomuşsun neyse iyi yolculuklar sana

Geri