Ankara/ Halı Saha Org.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RespecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
isimleride ekle resimlerede kim kimdir bilelim çıkaramadım burdan:kop:

Soldan Sağa : Kırmızı Kimonolu genç LND, en sağdaki Pis sakallı olan ise sayın Maden...Ortadaki siyah beyaz kimonolu yakışıklı ise ( kendisi hakem oluyor ) Ahmet çakar....Bikinisini evde unutunca bu kıyafeti vermişler...:)

sumoasashoryuhh9.jpg

Şaka bir yana kadroda eksik olursa artı olarak eş-dost ta gelsin bence Hüseyin Abi...Yoksa tatildi, Ramazandı kadro sıkıntısı çekeriz...Okey verirseniz ben 1-2 kişi daha getiririm...Halı saha olarak neresini düşünüyorsun Abi??..Saha olarak da sorun yaşarsak ben TAi deki halısahayı ayarlamaya çalışırım...Hani piknik yapmıştık bir ara..Oradaki sahayı görmüşsünüzdür...Maç sonrası mangal planı için ideal bir mekan...Tabii orası bayağı uzak herkese uymayabilir..Karar sizin...;)

Gece kaça kadar tai uygundur abi???

akşam 9 da mac yapsak 10 da bitiririz biz mac yaparken oynamayanlar(kadir:D etc...) mangalı hazırlar mactan sonra yumuluruz sucuga köfteye:D

Gece kaça kadar tai uygundur abi???

akşam 9 da mac yapsak 10 da bitiririz biz mac yaparken oynamayanlar(kadir:D etc...) mangalı hazırlar mactan sonra yumuluruz sucuga köfteye:D

Bahsettiğin saatler uyar Samet...Tabii saha ile görüşüp boş günleri öğrenmek lazım...Pazartesi iznim bitiyor, ona göre ayarlarım...Hüseyin Abi duruma göre bilgi verirse ben üzerime düşeni yapmaya çalışırım...:cool:

ya arkadaş ne artisliktir anlamadım ya!! Adam bana ve moderatöre hakaret ediyor uyarı almasını istiyorum!..

kim:D
İbocum adamın evi cumhuriyete cok yakın her an baskın yeriz olmaz:D:D

Tamam mehmet sen ilgilen bu işle boş günlerini ve diğer seçenekleri artı misafirde gelebilir hiç sakıncası yok

Tamam mehmet sen ilgilen bu işle boş günlerini ve diğer seçenekleri artı misafirde gelebilir hiç sakıncası yok

Tamam Abi, ben ayarlamaya çalışırım...Buradan haberdar ederim fakat önce en az 10 kişi çıkması lazım ki üstünü de sağdan soldan tamamlayalım...Yabancı transfer az olsun, biz bize olalım kanaatindeyim...;)

yok yok bu ankara mac edemez :D

Cengiz Abi, İstanbul'lu dostlarla da şöyle bir tepsi tatlısına da maç yapıcaz acele etmeyin sıranızı bekleyin...;) :D

Bu arada, güncel liste ;

1-hk72
2-LND
3-MERT
4-Cance
5-NEO-CDAutomatic

6-maden1907

Son düzenleme:
Geri