Antifiriz eksiliyor

senin sorun bendede olmuştu hatta bende ustaya bujileri söktürüp hangisi kaçırıyor ona baktı kaçıranın bujisi paslanmıştı hatta araba çalışırken direksiyon arkasında şırıltı gibi ses gelirdi oda suya kompresyon kaçırmasıdır hatta su kabını koklayınca benzin kokuyordu ve sonunda würth çatlak tıkayıcı radyatör onarıcı aldım onunla kesildi tecrübedir istersende contayı değiştirirsin
onarıcı nerde bulunur würth olanı? Onarıcı sıkıntı açarmı ileride

silindir contasınımı ? o değişmişti çok olmadı

degistiginden berimi eksiltiyor? eger eksiltme o zamandan beri varsa üst kafada catlak da olabilir ventil yatagi kenarindan. veya conta temiz takilmadi veya eski vidalardan kaynaklaniyor...eskisini kullandi ise hata burda.

onarıcı nerde bulunur würth olanı? Onarıcı sıkıntı açarmı ileride

würth büyük parçaçılarda bulunur 25 tl ye aldım yeşilimsi içinde sim gibi minnacık parıldayan şeyler gördüm
kaçağı yüzde yüz bitmiyor ama en aza indiriyor bende haftada 1 litre eklerdim şimdi ise 1 su bardağına kadar düştü ben çok memnunum
benim araçta hararet olmuştu ordan
senin durum farklı olabilir sen contayı yeni değiştirmişsin durumun farklı
ustalara kulak ver
umarım en az masrafla atlatırsın

http://shop.wurth.com.tr/araciniz-icin-urunler/radyator-katkisi-eski-tip-motorlar-icin-300ml

Bu gün baktım çok eksilmemiş ; haftasonu 150 km kadar yok yapmıştım oysa bazen iyi eksiliyor bazen normal

bende de aynı sorun vardı triger seti değişirken devirdaim pompası ve termostatı da değiştirmiştim çok şükür uzun zamandır yok 1500 km oldu ama bunların bir etkisi varmı bilemiyorum

Sinir bozucu bi sorun.1-2 ay önce deli etti beni.3 ayrı yerden ayrı zamanlarda su damlattı.En son ahtopot hortumunu değiştirdiler.Gerçektende oda çatlamıştı.Bide Ağrı da olunca rezilliğin bin bir para.Allahım son 5 ay

Arkadaşlar şimdi yoldan geldim , motoru stop edince gelen fısss diye bi ses var gece karanlıktı tam göremedim , muhtemelen problemin çözümü orası artık önemli değil , şimdi o hışırtının nerden geldiğini bulmam lazım , conta filan korkuttu beni artık bulurum inşallah yerini bu hışırdamaya çok sevindim açıkçası

Geri