APP plaka?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugr88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugr88

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar app plaka yaptırmayı düşünüyorum ama evin yakınlarında bulamıyorum internetten getirtsem iyi olur mu acaba sıkıntı olur mu? Bide bunların yazı karakterlerini neye göre belirliyoruz???Teşekkürler...

sıkıntı olmazz

Biraz önce netten baktım da bu mühür muhabbeti geçiyo o ne oluyo?

app plaka yaptırrsın cok guzel hos olur ama muhur olmz polıs amcalarda pat dıye cezayı yapıstırr sende pısman olursun nıye yaptırdım dıye ınternetten yaptır sıkıntı olmaz

app plakaların hiççbirinde mühür yok sahteler hariç

APP plaka çok güzel yakışıyor aracıma bende yaptırmıştım APP ilk moda olduğu zamanlar hala kullanıyorum. benim app plaka mühürlü. şu ana kadar da hiç polis plakam yüzünden durdurmadı aracımı, durdursa da sorun teşkil etmez mühürü gördüğü an yola devam ederim. ama siz mühürsüz kullanmayın derim. trafik şubeleri app plakaya mühür vurmuyor çünkü geçersiz plaka. ankara da app plaka yapan biryer vardı sahibinden.com da ilan vermişti 40tl ye yapıyordu çift app plaka. ama mühürlü plakalarınızı da bagajınızda taşımanız gerekiyor polis çevirdiği zaman mühürlü plakayı göstermeniz gerekiyor. APP plakayı da siyah silikon ile yapıştırdım çok sağlam oldu çıkarmak çok zor.

snv31565d.jpg

snv31557uk.jpg

Son düzenleme:
bu istanbul baskımı

APP plaka çok güzel yakışıyor aracıma bende yaptırmıştım APP ilk moda olduğu zamanlar hala kullanıyorum. benim app plaka mühürlü. şu ana kadar da hiç polis plakam yüzünden durdurmadı aracımı, durdursa da sorun teşkil etmez mühürü gördüğü an yola devam ederim. ama siz mühürsüz kullanmayın derim. trafik şubeleri app plakaya mühür vurmuyor çünkü geçersiz plaka. ankara da app plaka yapan biryer vardı sahibinden.com da ilan vermişti 40tl ye yapıyordu çift app plaka. ama mühürlü plakalarınızı da bagajınızda taşımanız gerekiyor polis çevirdiği zaman mühürlü plakayı göstermeniz gerekiyor. APP plakayı da siyah silikon ile yapıştırdım çok sağlam oldu çıkarmak çok zor.
fotoğraların boyutu çok küçük olmuş. keşke biraz daha büyük boyutlu fotoğraf ekleseydiniz.:help:

Bizimkisi mühürlü..
Yalnız araç biraz kirliydi foto çektiğim zaman..
img0499a.jpg

Mühürlü nasıl yaptırdınız??? Çok meşakatli oluyo mu??? nerden nasıl yaparız

Son düzenleme:
Geri