APP plaka?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugr88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu işi bireysel halledemezsin,ama muameleci için sorun degil;)

ilk defa arabanın alım satım işleriyle kendim ilgileneceğim, tahminen önümüzdeki hafta plaka işlemlerini yaptıracağım, plaka basımına biz mi gidiyoruz? şu yorum yüzünden soruyorum;

Bende app plaka hastasıyım ama plakaları cıkarırken plakayı basan adama üç beş kuruş verdik plakayı kalın yazı yaptı ve etraf çercevesini sildi ve yapıştırdık... app plaka gibi oldu... hemde mühürlü.. eğer mühürlü olsun diyorsan oto aksesuarcı yada tabelacıya kalın yazı yaptır plakalarını...

eğer gidip biz bastırıyorsak APP yada ona yakın birşey isteyeceğim ama olmazsa dışarıdan APP yaptırmayı istiyorum. bu yüzden bende yer önerisi isteyeceğim:D
internette reklamı olanlar var ama güvenilir mi?
ve dışarıda yapılan APP'lerde orjinal plakadaki gibi dalgalı şerit gözüküyormu?

Arkadaşlar bnde 2005 opel vectra edıtıon var bnde plkaları deıstırmeden önce app vardı değiştirdım yıne app yaptım hıc bı sorunla karsılaşmadım araba o sekılde muayeneye bıle gırdı ddgınız gbı polıs amcamların ınsafıyetıne kalmıs ama hc ceza yemedım cok şükür :)

muayeneden geçiyor.
polis şimdiye kadar 1 kere çevirdi.
bagajdan orjinalleri çıkardım bişii demedi.
telefon elimde olduğundan telefonla konuşuyodun dedi cezayı yazdı.:)):cry:

yakında bulsam güzel bir yer bende yaptırmayı düşünüyorum

ben çalıştım trafik işleri yapan muamelecide... eğer kendin yapacaksan söförler cemiyetinden form falan alacaksın git gel yapıcaksın ... biraz koşturmak lazım...

Arkadaşım yıllardır ap plaka ile kullanıyor aracını diğerlerinide yanında tasımıyor,bugune kadar hiç plaka yüzünden polis çevirmedi birazda şans işi herhalde :) bir arkadaşın dediği gibi memura kalmış birşey,bir yere yaptırmıstı eğer istanbuldaysan lazımsa alırım adresini sanırım 100 tl idi

Geri