APP plaka?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugr88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öyle savaş abi :)

aracınıza özel plakalık

app plakalarınız şimdi daha şık...:D

Ekli dosyalar

• ASTRA.webp
    ASTRA.webp
    18.4 KB · Görüntüleme: 41
adalet bakanlığı stıckerını cama yapıştırıp gezin bakalım ne oluyor:)
Doktor stickeri işe yaramıyor artık:D (Babam doktor ondan dedim :D)

adalet bakanlığı stıckerını cama yapıştırıp gezin bakalım ne oluyor:)

Ben ne demek istediğini anladım da neyse.. Söyliyim ne olduğunu; hiç bir çevirmeye girmiyorsun, arabanı hiç bir POLİS, senin tabirinle EMNİYETÇİ, asker vs vs.. hiç biri arayamıyor, bizzat yaşadım.. Bunu bi marifetmiş gibi söylemedim.. Merakını gidermişimdir umarım ;)

yo arıyorlar. istanbul da yunus ekibi babamın arkadaşını durdurmuş. plakada sorgulatmış bakanlığa bağlı değil aramışlar birde ceza patlamışlar trafik ekibini çağırıp.

yo arıyorlar. istanbul da yunus ekibi babamın arkadaşını durdurmuş. plakada sorgulatmış bakanlığa bağlı değil aramışlar birde ceza patlamışlar trafik ekibini çağırıp.

Hiç bi şekilde, çevirme yada aramaya tabi olmadık. Stickeri gördüklerinde, "buyrun devam edebilirsiniz" cevabını alırız genelde. En fazla sticker dan sonra teyid amaçlı kimlik gösterilmesi isteniyor, o kadar.. Bu arada babanın arkadaşı sahte hakim/savcıymış o zaman :D

nerde yaptırabilirsin,şöyle diyim benim lumar cam filmi yaptırdığım bir akadaş var üsküdarda.lumar ahmet...o bana yardımcı olmuştu,ararsın arkadaşım film yaptırmıştı sizden fln..dersin,app yi yaptırdığınız firmanın yada arkadaşın telefonunu alabilirmiyim dersin,ondan sonrasını sen halledersin. lumar ahmet:05334747777

fatih abi yorumuna bayıldım herkes keşke senin gibi duyarlı olsa. saygılar.

Bende app plaka hastasıyım ama plakaları cıkarırken plakayı basan adama üç beş kuruş verdik plakayı kalın yazı yaptı ve etraf çercevesini sildi ve yapıştırdık... app plaka gibi oldu... hemde mühürlü.. eğer mühürlü olsun diyorsan oto aksesuarcı yada tabelacıya kalın yazı yaptır plakalarını...

Geri