APP plaka?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugr88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
APP plaka çok güzel yakışıyor aracıma bende yaptırmıştım APP ilk moda olduğu zamanlar hala kullanıyorum. benim app plaka mühürlü. şu ana kadar da hiç polis plakam yüzünden durdurmadı aracımı, durdursa da sorun teşkil etmez mühürü gördüğü an yola devam ederim. ama siz mühürsüz kullanmayın derim. trafik şubeleri app plakaya mühür vurmuyor çünkü geçersiz plaka. ankara da app plaka yapan biryer vardı sahibinden.com da ilan vermişti 40tl ye yapıyordu çift app plaka. ama mühürlü plakalarınızı da bagajınızda taşımanız gerekiyor polis çevirdiği zaman mühürlü plakayı göstermeniz gerekiyor. APP plakayı da siyah silikon ile yapıştırdım çok sağlam oldu çıkarmak çok zor.

snv31565d.jpg

snv31557uk.jpg

O hikaye.. Ben de senin gibi düşünüyordum ama öyle olmuyo.. Aracımda mühürsüz app, bagajda da orjinaller vardı, 94 lira ceza yedim.. Yani mühürlü plakan aracın üzerinde olması gerekiyo, süs diye bagajda gezdirmiyceksin..

bence app yerine punto kalınlaştırın daha iyi. ama iyi boya bulmak lazım. çokta guzel oluyor.

bence app yerine punto kalınlaştırın daha iyi. ama iyi boya bulmak lazım. çokta guzel oluyor.

Peki Arkadaşlar Benımde Pek Bilgim Yok Orjınal Plakaları Kalınlaştırabiliyormuyuz?

o polisin insiyatifine kalmış işte Fatih. gıcık bir memura denk gelirsin basar cezayı Kİ BASMIŞ ZATEN. geçen arkadaşı durdurdu küçükçekmece de uygulama vardı bagajdan gösterdi plakayı sonra devam etti bende arkasında durdum arkadaşın durunca benm plakaya da baktı devam dedi. peder emniyetçi olduğundan benim için sorun teşkil etmiyor :))

bekir senin için az daha büyültebilirim fotoğrafların boyutunu. :)

Arkadaşlar,orjinal app plaka(2 mühürlü)bagajda eski plaka zorunluluğu bulundurmayan ,ceza kesilemeyen plakadır.fiyatıda 100-120 tl dir.

Mert abi sende istanbuldasın buralarda nerede yaptırabilirim???(mühürlüsünü)

uğur mühürlü çok zor yaptırırsın ya da yaptıramazsın babama sordum çok zor dedi.

Arkadaşlar bnde 2005 opel vectra edıtıon var bnde plkaları deıstırmeden önce app vardı değiştirdım yıne app yaptım hıc bı sorunla karsılaşmadım araba o sekılde muayeneye bıle gırdı ddgınız gbı polıs amcamların ınsafıyetıne kalmıs ama hc ceza yemedım cok şükür :)

APP plaka muayeneden geçiyor sorun teşkil etmez muayene de zaten. okunduktan sonra sorun yok. tek sorun polis abilerimiz :)

Geri