APP plaka?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugr88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Böyle kalsın o zaman hiç baş ağrısına gerek yok, tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim...

o polisin insiyatifine kalmış işte Fatih. gıcık bir memura denk gelirsin basar cezayı Kİ BASMIŞ ZATEN. geçen arkadaşı durdurdu küçükçekmece de uygulama vardı bagajdan gösterdi plakayı sonra devam etti bende arkasında durdum arkadaşın durunca benm plakaya da baktı devam dedi. peder emniyetçi olduğundan benim için sorun teşkil etmiyor :))

Normali o zaten erdem, cezayı BASMASI gerekiyor ! Yanlış olan bizim yaptığımız. Ben bunu bile bile ne kadar kaçarsam oraya kadar diye düşünüyordum ve bi yerde son buldu.. Ha bu arada bunu her yerde söylemem yani söyleyipte onun yetkisiyle birilerine hava, caka satmam ama belirtiyim istedim, benim eşim de hakimdir.. Yani polisinde, EMNİYETÇİ nin de, komserinde AMİRİ durumunda..;) Ben de bilirim, eşimin vasıtasıyla adalet bakanlığından hakim/savcı sticker ı alıp, ön cama yapıştırmayı ama bize yakışmaz.. ;)

Normali o zaten erdem, cezayı BASMASI gerekiyor ! Yanlış olan bizim yaptığımız. Ben bunu bile bile ne kadar kaçarsam oraya kadar diye düşünüyordum ve bi yerde son buldu.. Ha bu arada bunu her yerde söylemem yani söyleyipte onun yetkisiyle birilerine hava, caka satmam ama belirtiyim istedim, benim eşim de hakimdir.. Yani polisinde, EMNİYETÇİ nin de, komserinde AMİRİ durumunda..;) Ben de bilirim, eşimin vasıtasıyla adalet bakanlığından hakim/savcı sticker ı alıp, ön cama yapıştırmayı ama bize yakışmaz.. ;)

:alkis: :good: :alkis:

doğru söylüyorsun fatih abi. yanlış olan şeyi yapmayacaksın

İnsanların görevini yapması neden gıcıklık oluyor arkadaş ..

ben astra f'ime ankaradan app plaka bastırıp kargolatmıştım orijinal plaka(cemiyetlerde kullanılan, şeritli fligranlı) bi tek mühürleri eksikti takipçi arkadaşa verdim plakaları gitti trafikten emniyet mührü vurdu sorun olmaz dediler bende cemiyete mühür vurdurtmadım. 6 ay oldu plakalar hala daha üstünde bi kere çevirmede polis plakayı kontrol etti gibime geldi daha sonra "tamam sorun yok" diyip yolladı.. sıkıntı yaşamadım yani.. adalet bakanlığı sticker'ını yapıştırsak kontrol bile etmezler de ne gerek var..

adalet bakanlığı stıckerını cama yapıştırıp gezin bakalım ne oluyor:)

polis yakaladımı söktürüyo 50tl cezası var orjinalleride yanında yoksa arabanı bağlıyo

Keşke herkesin babası veya bir yakını polis olsa. Ne güzel olurdu. Camlarda film, APP plaka, çakma xenonları tak fıstık gibi gez dur :(.

Geri