Arabada Alman Mi-japon Mu-fransiz Mi-yerli Mi Buyrun Hep Beraber Oylayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan soneryen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kısaca bir örnek verim 2000 model paliomu 8.500 e zor sattım.Fakat 95-96 model opeller vw lere bile daha üstüne değer buluyor.Aradaki fark bariz.Veya bir yana sıfır fransız grande puntoyu koyun öteki yana alman opel cmonu. kullanmanıza gerek yok içine binin farkı anlıyorsunuz.

kesinlikle alman

Allah'ım Alman a binmeyi nasit etti, alman dan indirmesin. ilk arabam tipo slx di, ama satıp edition a binince farkı anladım.

Son 3 ay içerisinde 20 defa sakarya-istanbul gittim geldim, hiçbir japona geçilmedim arkadaşlar( sadece gebze düzlüklerinde civic arkamdan gelmek için uğraşıyordu, bende 140 luk lagunayı yakalamaya çalışıyordum). konforda da alman, motorda da alman, güvenlikte de ALMAN. Alman da ise OPEL... saygılar.

Son 3 ay içerisinde 20 defa sakarya-istanbul gittim geldim, hiçbir japona geçilmedim arkadaşlar( sadece gebze düzlüklerinde civic arkamdan gelmek için uğraşıyordu, bende 140 luk lagunayı yakalamaya çalışıyordum).

bak bu süpermiş işteeeee :kop: :kop: :kop: :kop:

20 den fazla arabam oldu. Eger fiatina bakmazsan Alman, fiati kalitesi ile karsilastirirsan japon derim, baska birsey demem.

alman diycem japonlara bir türlü içim ısınmadı belki ilerde daha sıcak bakabilirim

ben alman derim kesinlikle ama japonlarda övgüyü haketmiyor değil. toyota corolla şu an dünyanın en çok satan modeli

en çok satmasının sebebi corollayı 80'li yıllardan beri ismini değiştirmeden üretmelerinden ileri geliyor. yani şu güne kadar sattıkları corolla sayısı hatrı sayılır bir rakama ulaşmış.
golf ler gibi yanlız fiat konusunda daha makul olabildiğinden dolayı satmaya devam ediyorlar.
model ismi değiştirmemesi de şirket politikasıdır. doğan arabalarının 15 yıl isim değiştirmeden devam etmesi gibi keza reno 12 seriside bu tip bir örnektir.

333fm0.jpg

kısaca bir örnek verim 2000 model paliomu 8.500 e zor sattım.Fakat 95-96 model opeller vw lere bile daha üstüne değer buluyor.Aradaki fark bariz.Veya bir yana sıfır fransız grande puntoyu koyun öteki yana alman opel cmonu. kullanmanıza gerek yok içine binin farkı anlıyorsunuz.

kesinlikle alman

punto yu da fransız yaptın ha artık ne diyim, italyan ateşi bizi yaktı ama seni kavurmuş :kop:

Geri