Arabada Alman Mi-japon Mu-fransiz Mi-yerli Mi Buyrun Hep Beraber Oylayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan soneryen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güvenlik,sağlamlık ve motorda önce Amerikan,sonra Alman sonra da Japon gelir. Ama Japonlar'ın sadece motor konusunda üstün olduğu fikrine katılmamak ta elde değil. Son yıllarda çok önemli gelişmeler elde ettiler.
Bizim 77 Alman ford granada var 84'ten beri hala zevk için biniyoruz. 30 yaşına girdi. 20 sene güneşte durdu, etekleri çürümeye başladığı için boyattık. Motoru hala orjinal, bilhassa uzun yola hoşuma gittiği için onunla çıkıyorum.
Sağlamlık,motor,güvenlik o yaşta bi araba için Almanlar'ın kusursuzluğunu gösteriyor.
30-40 sene binilmiş bi Japon arabası gösterebilirmisiniz?

granada ya binilir abi, hatta 2,8 v6 tek nokta injeksiyonlu bi granada toplamayı gerçekten çok isterim ben, onun zevki bambaşka... ama aslında amerşkan onlar, ne kadar almanya dan buraya gelse de..

20-30 senelik varmı bilmiyorum ama ben bir opel senatore binmiştim.. hala aklımdadır o araba. yani insanların "bu külüstüre paramı verdin" diyeceğini bilmesem şimdi çekerim kapıma, ama insan birazda başkalarına yaşıyor..

yalnız araba 84-85 modelden yukarı katiyyen değildi.ama sadece uçak konsolu gibi duran konsoluna bakmak , beşik gibi yaylanışını hissetmek rüya gibi.. Almanların harika araçları var, her bütçeye her zevke göre çeşit çeşit kaliteli araçları var. çürük Japonlar yada tuhaf fransızlar değilde; italyan ve amerikan araçlarıyla kıyas yapılabilirdi. bence o zaman çok daha değişik görüşler olurdu.

ben senator a da binerdim, eski opeller çok başka, onlarda amerikan ruhu var birazda. harbi gm onlar. şöyle bi mantayla yan yan gitmek falan çok zevkli olur :D

Granada 2.0 V6'nın benzindeki tadı çoğu yeni araçta yok,2'de bile rahat patinaj çekiyor orjinal motoruyla..

metal işleri ve mühendislik alman,
elektronik japon,
öpücük fransız ;)

aLman aLman aLman Tek geçerim SağLamLık DayanıkLıLık Güç Performans bekLentiLerin hepsine cevap veriyorr :)

Enver Paşa boşuna Alman sevdalısı bir adam değilmiş 1. Dünya Savaşına Almanların yanında girmişiz gördü tabi Opeli gerçi o zamanlar dikiş makinesi yapmaktan yeni yeni geçiliyordu araba yapımına neyse...

Geri