Vw Polo 180 hp ve 250 tork çift şarjlı hem turbo hem kompresör
0-100 6.9 falandı verdiği değer 7 ileri çift kavrama DSG var arabayı kurtaranda o zaten onu söylemek gerek 2010-2011 modelleride yağ yakmasıyla ünlüdür. Ibiza Cupra ise yol tutuşu daha zayıftır ama ondan daha hırçındır
gelelim Corsa Opc'ye motor hacmi 1.6 Polo ve İbiza 1.4 kısaca daha ciğerli al sana bir gol. 192 beygir ve 230 nm torku var tork aralığı 1950-5900 falandı zaten 6.000 kesici al sana ikinci gol. 0-100 7.3 falan Polo biraz önde gider DSG yardımıyla ama kapattığında Polo denem bir şey kalmaz. Manuel vites buda benim bir arabada en çok istediğim şeydir üçüncü gol. Daha sonra IDSPlus var süspansiyon ve şaseye müdahale virajlarda şansı yok buda dördüncü gol Recore yarış koltukları var Vw Polo'da sofra bezi görünümünde kumaş koltuk var şimdi sen yazarsın 1.6 olsun Dsg affetmez diye yaz YouTube'ye Corsa'nın nasıl parçaladığını gör. Hachback sınıfında bana göre Opc'ye rakip yok en fazla olsa olsa Honda Civic Teyp-R yada Audi S3 olur onlar 2.0 motor
Sanırım detaylı açıklama olmuştur bunu candan söylüyorum Astra Gtc Opc'yi sevmiyorum ama Corsa Opc çok fena olmuş tebrik ediyorum Opel'i
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi