- Konuyu Başlatan
Hayırlı olsun..hayatımda keşke demeyi cok önceden bıraktım umarım sizde demezsiniz. ancak 20 yaşında neden accent'e binesinizki demekten alamadım kendimi daha sportif bir arac olabilirdi.mesela hyundai olacaksa coupe olsun gibi..kazasız belasız..
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar değerli yorumlarınız için Hyundai Era almamdaki amaç şudurki hiçbir tek kapı arabada hiçbir zaman konfor bulamadım ama sedan olunca araç gerçekten kendini rahatta hissediyorsun ayrıca peki neden başka 4 kapı bir araç değilde Era dersenizde hem piyasası çok iyi hem yedek parçası bol hemde 110 ps beygir 240 nm tork var ani kısaca bana Tigra'yı aratmadığı gibi Tigra'ya göre daha iyi performans+konfor aldım ayrıca kullanmak gerçekten çok zevkli lastikleri eski olduğu için basmaya cesaret edemedim fazla o yüzden şimdilik ara hızlanmalar yapıyorum. Daha yeni sanayiden geldim zaten Yağ- Yağ Filtresi - Hava - Polen ve Mazot Filtreleri değişti yağ olarak ustamın tavsiyesi ile orjinal yağ yerine 5 lt. Castrol Magnatec 10-40 yağ kullandık. Ayrıca genel bir kontrol yaptırdım usta arabaya bayıldı çok iyi almışsın falan dedi. Ayrıca bu motorlarda buji olmaması şaşırtıcı bir durum oldu. Şimdilik bir sorunumuz yok bir dahaki seferede soğutma suyunu anrifirizli su ile değiştirip carbon clean yaptırmayı düşünüyorum. Ayrıca daha öncede bir sorum olmuştu cevap alamamıştım tekrar yazayım aracın jantlarını değiştirmeyi düşünüyorum tercihim 17 inch. Sizce 17 inch jant taksam aracın yürür aksamında+yol tutuşunda+yakıtında bir problem yaşarmıyız ? Tekrar teşekkürler...