- Konuyu Başlatan
hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan.
Yıllarca hyundai accent kullandım.Önce milennium kasa 1,5 kullandım daha sonra admira kasa ve en son era kullandım.
Senin aracın 1.5 Crdi Select modelidir.En full olan style modelin bir boşu sunroof olmayan modelidir.
Sahip olduğun araca dikkat etmen gereken en önemli şey araç yüksek olduğu için virajlarda alttan çok rüzgar alıp güvensizlik hissi verir.
Ayrıca,kimse bahsetmemiş ama aracın arka kısmı çukurlarda tümseklerde yaylanma yapar.hatta bazen o kadar fazla yapar ki bir keresinde eşim arka koltukda otururken başını vurmuştu.
Sana tavsiyem eğer böyle yaylanma sorunu yaşıyorsan büyük ihtimalle fabrikanın kullandığı maysan mando marka amortisörler takılıdır.Bu amortisörleri monreo marka ile değiştirirsen sorunun nispeten çözülür.Ben öyle yapmıştım.
Kazasız,belasız,sorunsuz,sıkıntısız güle güle kullanın İNŞALLAH.
Çok teşekkür ederim yorumun için. Biraz geç yazdım artık kusura bakmayın Hyundai tecrübesi olan birisinden tavsiye almak arabayı daha iyi tanımama yardımcı olucaktır tabiki. Çok fazla Hyundai Accent modeli kullanmışsınız zaten tecrübeniz çok fazladır ayrıca bana satan arkadaş Style paket dedi ama oda yanlış biliyormuş sanırım aracımda Sunroof yok demekki bir alt kademisi olan Select paketidir ama zaten Style ile Select arasında araştırdım sadece Sunroof farkı var bende sunroof istemiyorum çünkü Antalya nemli olduğu için Sunroof sıkıntı yaratıyor buralarda. Ayrıca geçen gün anayolda 140'a kadar çıktım ama güvensizlik hissi yada kontrolü kaybetmişcesine bir his alamadım belki daha yüksek hızlarda sıkıntı yaratıyor olabilir ama 140 150 arasında yol tutuşu ve savrulma gibi bir olay görmedim hatta önceki aracım opel tigraydı ondan daha çok güven veriyor bu araç bana psikolojik olarak. Ayrıca arka amortisörler ile ilgi bir tavsiyede bulunmuşsunuz araç daha çok yeni çok fazla detaylı bilgim yok ancak arkada oturanlar bu güne kadar bir şikayet almadım ve yaylanma yaptığınıda görmedim değiştirilmiş olabilir sonuçta 5 yaşında araç. Tavsiyelerin ve yorumun için tekrar teşekkür ederim