bugün arabayı yıkarken yanıma 4 kişi geldi 4 üde hangi koku bu süper kokuyo diye sordu kapılar açıktı koku dışarı kadar çıkmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben airwick in kavun kokusunu kullanıyorum yuvarlak oval bi şişesi var biraz büyük ama koyacak yeriniz varsa mutlaka deneyin derim tüm arabama binenler hasta oluyo kiminin canı kavun çekiyo kiminikisi ise turbo sakız
abi markasını bakıp yazarım! hatırlamıorum şuan şişesini 3.5ytl ye alıorum!
akşam sıkıorum biraz sabah bi biniyorum offff! çok kalıcı! ilk sıktığınızda ise müthiş kokuyor!
markasını yazıcam aynı markanın çileklisinide tavsiye ederim markayı yaziimde
arkadaşlar ben bu havalandırmaya asılan bişey düşünmüüyorum ben sprey tarzı istiyorum bascam cekcem airwickler oylemı yoksa kendi otomatikmi basıyor belli zaman aralıklarıyla bende arabama binen insanların canım kavun çekti demesini istiyorum isim ve marka verin ve o markanın hangi modeli model derken koku olarak basit ama önemli ayrıntılar ben hassasım bu konuda yani koku çok önemli bence psikolojik olarak arabaya binen kişinin ilgilendiği ilk nokta !!! isim verin arkadaşlar bide spreymi dersiniz yoksa bu küre gibi oluyorlarya onlardanmı airwickin ?
airwick in küre olanı otomatik filan değil altta cam şişenin içinde sıvı duruyor üstünde bi sünger onun üstünde de kapak var kapak iki kademe kendi kendine koku yayılıyor. resimleri önceki sayfada var. Mango lu
Bugün bi takside de gördüm bizim kokudan
yazını okudum gittim aldım geldim simdi arabayı park ettim sabah kapıyı açtığımda umarım sana dua ediyor olurum bi çok yerde 12 13 lira civarı ama benzincide 10 ytl aldım mangolusunu