Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uygulamayı yapan arkadaşlar kapı akustik yalıtım yaparken nasıl bi uygulama yaptınız fotoları varmı bide isimler çok karışık olmu link vererek neyi ne kadar alıp nerde kullancaz ben tam idrak edemdim kusura bakmayın terimlere biraz yabancıyım galiba
ben bunu yazın yaptırıcam kime sorsam yazın sıcak havada yap diyorlar bir döşemeciden fiyatta aldım bu iş için özel folyoyla yapıcak 400 tl ama sonaxda yapıyormuş 350 mi neydi..
uygulama yapan yok konuda asıl bilgi sahipleri malsef siteden uzaklaştı ben biraz arastırmaya devam ettim
araç yalıtımı 3 kattan olusmakta titreşim önleme ısı yalıtımı akustik yalıtım
benim kendi tercihim titreişim ve akustik zaten bi miktar ısı yalıtımı sagladıgı için
sadece 2 sini yapmak üstelik ısı yalıtım malzemesine egimli yüzeylerde sekil vermektende kurtulmayı planlıyorum.
bu işte ilk adım titreşimi kesmek bunun için ilk adım btm firmasının bitüself adlı ürünü
kendinden yapıskanlı ürünü heryerde kolayca bulabiliyoruz
daha sonra akustik yalıtım için thermaflex markasının bi kaç çeşit ürünü var onları kullanabilir.
ürünler tamamen yanmaz özelliklidir
yazın yapılması daha saglıklı yüzeye daha iyi yapışıp hava boşlugu bırakmıcayacaktır.
özel folyo denen ürünü bence tam bir ögrenin dısardan gelen sesi kesiyim derken müzik dinlerken ziizzt ziztt bi titreşim olusturan bi ürün olmasın
hoparlör takılırken ön söfr kapımın naylonu yırtıldı tekrar taktırmadım şmdi ne zman solumdan bi araba gecse sesini duyuyorum sagdan ses almıyor o kapının naylonu baya işe yarıyormus
Arkadaşlar birileri yapsa da örnek olsa bize, eskiden beri düşüncemiz ama uygulayamıyoruz örnek olmadığından... bir de arkadaşn dediği gibi kullanılan malzemelerin yanıcılığı iyi araştırılmalı. bir de 1-2 yıl sonra elinize dökülmemeli kullanılan malzeme.