Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim de kapı içlerinden zıngırtı geliyor yuksek bass açmasam bile geliyor..bu kadar profesyonel bi iş çıkaramam ama bunun haricinde neler yapabilirim arkadaşlar,bi tavsiyeniz olabilir mi_?
bitüself polietilen rulo ben yapacağım sana da tavsiye ederim hem kapılardan ses gelmiyor hem de hoparlörlerinden daha tok ses alıyormuşsun. Hafta sonu hava böyle olursa yapacağım ben...
bitüself polietilen rulo ben yapacağım sana da tavsiye ederim hem kapılardan ses gelmiyor hem de hoparlörlerinden daha tok ses alıyormuşsun. Hafta sonu hava böyle olursa yapacağım ben...
Kapı içlerine ve trimlere kapladığım bitüself ve akustik sünger ile yaptığım çalışma ile net sanuçlar aldım diyebilirim stok müzik sisteminde sesler daha güzel gelmeye başladı ve ses yayılımıda çok güzel oldu tafsiye ederim Ama şöyde birşeyde var Ode nfaf bulabilenler bunu kullanmalarını tafsiye ederim örnek modeli oldğu için bende sünger ile nfaf yi test etme imkanım oldu..Sonuç nfaf daha yoğun yapısı ve kavuçuk bazlı olduğu için gerçekten performansı daha yüksek ve ısı yalıtım özelliğide olmasından dolayı bu malzemeyi bulursanız budan almanızı tavsiye ederim..