Ynt: Aracımı değiştirmeyi düşünüyorum 1.6 115 Hp ile 1.4 140 Hp
[/quote]
Aynı fikirdeyiz , ayrıca İstanbul buluşmasını bende sabırsızlıkla bekliyorum ama havalar yüzünden biraz daha bekleyeceğiz galiba
anlıyorum ne demek istediğinizi, benim bir önceki aracımda da o özellik vardı, fakat çok az kullandım çünkü vites geçileri, manuel vites gibi olmuyor, o hissi vermiyor. ancak dik yokuşlarda çok kullanıyordum. çünkü 2. vitesle dik bir yokuş çıkarken araç 3 e geçtiğinde, olduğu yere yığılıyordu, o yüzden +/- ye alıyordum. şahsen ben otomatik alırsam yada alsaydım, D konumunda başka modda kullanmam.Hele böyle güçlü bir motoru. Bu arada şu 180 lik motoru hakkaten bende merak ediyorum, ilk istanbul buluşmasında görmek isterim.markopasa86 link' Alıntı:[quote author=Tamkan link=topic=1344.msg28687#msg28687 date=1304021969]
Sn.markopasa86 Active Select şanzumanı D konumunda kullansanız bile bu söylediğiniz kısmen doğru, ayağınızın gaz pedalı üzerindeki baskı şiddetine göre farklı devirlerde viteş değişimi mümkün, eğer +/- konumuna alırsanız gaz pedalı üzerindeki baskı ne olursa olsun istediğini devir aralığında vites değiştirmeniz mümkün, yükseltmediğiniz sürece vites atmıyor ama hızınızı düşürürseniz uygun vitese otomatik olarak düşüyor, ayrıca +/- konumunda istediğiniz zaman vitesi kendiniz düşürerek kompresör yapma imkanı da buluyorsunuz ama gerçek anlamda manuel şanzumanın verdiği tepkileri beklemek tabii ki yanlış olur.
[/quote]
Aynı fikirdeyiz , ayrıca İstanbul buluşmasını bende sabırsızlıkla bekliyorum ama havalar yüzünden biraz daha bekleyeceğiz galiba