- Konuyu Başlatan
Ynt: Aracımı değiştirmeyi düşünüyorum 1.6 115 Hp ile 1.4 140 Hp
Bence fiyatı güncelleyecekler yani mayısta fiyatlar değişecek..
Bence fiyatı güncelleyecekler yani mayısta fiyatlar değişecek..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
araçta istediği kadar sorun çıksın, aracın o albenisi yetiyor insanların bu araca olan taleplerinin artmasına. bu arada dün aracımı ilk kez yıkattım, her tarafını didik didik ettim, özellikle arka üst stop lambayı, herhangi bir su sızıntısı yok şimdilik.akın link' Alıntı:aracın özellikleir artmasa da ve sürekli arızalar çıkma eğiliminde de olsa , opel paso zam yapmaya devam ediyor . bu ne yaman bir çelişkidir böyle
Merdo link' Alıntı:Test aracı olarak Opel bayilerinde bulunan 1.6 otomatik vites 115 Astra'yı test etme imkanım olmuştu.
Bu aracı ancak şöyle bir durumda alırdım alacak olsam.
Eğer sadece ikinci bir araç olsun güzek estetik olsun diye bakıyor olsam kesinlikle bu aracın ya Sport donanımını yada Enjoy donanımını alırdım öyle arada kullanmak için veya eşinize almak onun kullanması için ama,bu araç tek aracınız olacak ise kesinlikle zayıf bir araç motor olarak yani tabiki gene ayagınızı yerden kesecek bir araç gene sizi çok pişman etmeyecek bir araç tabiki ama dediğiniz gibi performans beklediğiniz zamanlarda verdiği cevap zayıf.
Ben iki aracıda kullandım 1.6 115 test ettim 1.4 140 hp sahibiyim fark büyük tepki süreleri çok farklı performans açısından büyük fark var.
akın link' Alıntı:aracın özellikleir artmasa da ve sürekli arızalar çıkma eğiliminde de olsa , opel paso zam yapmaya devam ediyor . bu ne yaman bir çelişkidir böyle
mertan link' Alıntı:İlanları fiyatlar hakkında fikir edinmek için baştan aşşağıya taradım. Görünen 2-3 milyar kadar bir zararım oluyo satarken. O da alıcı çıkarsa tabi. şöyle ki alırken ikinci el almak yerine sıfır almak taraftarıyım tekrar.