arkadaslar gecen ay tekrar sıfırlamıstım depoyu bugun tekrar depoya gaz aldım tam 402 km yaptım sehırıcı 54 tl lık gaz aldı ınanmayan varsa bulusalım birgün fislerini gösterebirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 tl lpg ile 580-570 km yapıyorum uzun yolda sehır ıcıde 50 ytl lpg ıle 400 km yapıyorum
arkadaslar gecen ay tekrar sıfırlamıstım depoyu bugun tekrar depoya gaz aldım tam 402 km yaptım sehırıcı 54 tl lık gaz aldı ınanmayan varsa bulusalım birgün fislerini gösterebirim
50 tl lpg ile 580-570 km yapıyorum uzun yolda sehır ıcıde 50 ytl lpg ıle 400 km yapıyorum
ben 50 lira ile 250 kmyi zor görüyorum....şehir içinde lpg ile.
lpg nın lıtresini 1,560 dan almıstım bu ay da 1,590 aldım opettentl lt olmasın. yada gerçekten tl ise belki LPG'yi daha ucuz alıyorsunuzdur. litresini kaçtan alıyorsunuz LPG'nin?
ya arkadaşlar yıllardır böyle saçma sapan şeyler duyarım ve deli olurum.ama arkadaslar 1600 motor araba her zaman 2000 den fazla yakar gaza basarsan 2000 motor arabayı rahat kaldırıyo ama 1600 motor arabayı rahat kaldırmyo bıde ıcıne 3 4 kısı bınerse sonra yakıtı ucuruyo