Arka Diz Mesafesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Arka Diz Mesafesi

bence arka diz mesafesi yeterli. Boyum 1,78 sürücü ve ön yolcu koltuğunu rahat edeceğim şekilde ayarlayınca arkada yeterli mesafenin olduğunu gördüm.

Bence arka diz mesafesi az. Bana göre bunun sebebi minderin uzunluğu. Başka bir araçla kıyaslarsanız bizim arka koltuğun minder kısmının uzun olduğunu görebilirsiniz. Sanırım konfor için bu şekilde düşünülmüş.

cuma günü arkada 2 kişi oturdu(sol arkada bebe koltuğu var) arkadaşlar çok memnun kaldılar.. diz mesafesi gayet iyi.. aracı almadan araç içinde klasrofobik bir ortam olduğunu düşünüyordum. cam filmi uygulatmama rağmen yanılmışım....

bütün hb araçlarda arka diz mesafesi az oluyor genelde.  ama  makul sayılır astranın mesfesi.. sadece  arabanın şeklinden biraz kapana kısılmışlık hissi var arkada

Dün kardeşim arka koltukta oturuyordu, boyu yaklaşık 193cm ve arka tarafın gayet rahat olduğunu söyledi.

Sadece dizleri biraz koltua değiyordu çünkü vites kolu biraz geride kaldığından koltuğumu normalden fazla geriye itiyorum.

Esmerce link' Alıntı:
Dün kardeşim arka koltukta oturuyordu, boyu yaklaşık 193cm ve arka tarafın gayet rahat olduğunu söyledi.

Sadece dizleri biraz koltua değiyordu çünkü vites kolu biraz geride kaldığından koltuğumu normalden fazla geriye itiyorum.
bu arada şu kol dayama kolçağı geriye kayıyor....

türk_187 link' Alıntı:
[quote author=Esmerce link=topic=303.msg24650#msg24650 date=1302434028]

[/quote]

O güzel bir detay ama vites kolunun konumu bana biraz geride geliyor daha önceki araçlarıma göre..

Esmerce link' Alıntı:
[quote author=türk_187 link=topic=303.msg24652#msg24652 date=1302434336]
[quote author=Esmerce link=topic=303.msg24650#msg24650 date=1302434028]

[/quote]

O güzel bir detay ama vites kolunun konumu bana biraz geride geliyor daha önceki araçlarıma göre..
[/quote]

koltuğu biraz geriye, direksiyonu da kendize doğru çekerek biraz daha oturuş pozisyonunuzu ayarlayarak deneiniz mi? benim boy 179. ve vites geçişlerinde sıkıntı yaşamıyorum...

oto viteste kol dayama tam manasıyla hizmet veriyor kayma vs uzak kalma gibi bi sıkıntı yok :)

sadece kol dayamayı öne kaydırırsanız altındaki bardaklık kısmı iptal oluyor okadar ::)

Geri