Ynt: Arka Diz Mesafesi
Vites yok dert yok (A.S.)bahadirusta link' Alıntı:6 yok dert yok..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vites yok dert yok (A.S.)bahadirusta link' Alıntı:6 yok dert yok..
hocam aslında kolçağa bir pim takmatı akıl etselerdi, kaymazdı geriye. benimde boy 180 bende aynı sıkıntı var malesefHaKaN link' Alıntı:sn. NewP1n 1.90 boyunda tam bana göre yapılmış diyordu
ben 1.77 benim için de kolçak biraz kısa, kısa boydezavantaj sanırım
Esmerce link' Alıntı:Oraları boya dokulu sert plastik, zamanla boya aşınabilir de o yüzden tırnak vs gibi sert kısımlarla dokunmamakta fayda var.
İzlerden şikayetciysen mikrofiber bezleri şiddetle tavsiye ederim; çoğu markette satılıyor hatta Bim de 1.5 lira ve gayet de iyi, bu bezleri kuru ya da (leke inatcıysa) hafif nemli şekilde kullanınca temizlenen plastik aksamı ya da krom yüzeyleri tertemiz hale getiriyor, kimyasal madde değdirmemiş oluyorsun.
turbocosmo61 link' Alıntı:Geçen 4 arkadaşımı yemeğe götürdüm,3 ü haliyle arkaya bindi ve ben akşam eve gittikten sonra koltuğun arkasından ayakkabı izlerini sildim evet arka diz mesafesi emsallarine göre biraz daha dar araçlarımızda,binilirken biraz rahatsız biniliyor ama seyahat ederken bir sıkıntı çıkmıyor...Ha bi de kol dayamanın bulundığu bölüm ortada oturan yolcular için biraz sıkıntı oluşturabilir.
Bende de aynı şekilde. Kapatmak için bile epey güç gerekiyor.çellocu link' Alıntı:şu kolçak meselesi enteresan, benim araçta elle itirince bile ağır kapanıyor kaldı ki kolumu dayadığım zaman hiç geriye kayma diye bir durum söz konusu değil. kullandıkçamı gevşiyor diyecem ama araçlarını yeni alan arkadaşlardanda bu durumdan şikayetçi olanlar var anlamadım ...
Bende de aynı şekilde. Kapatmak için bile epey güç gerekiyor.goxb link' Alıntı:[quote author=çellocu link=topic=303.msg24947#msg24947 date=1302509265]
şu kolçak meselesi enteresan, benim araçta elle itirince bile ağır kapanıyor kaldı ki kolumu dayadığım zaman hiç geriye kayma diye bir durum söz konusu değil. kullandıkçamı gevşiyor diyecem ama araçlarını yeni alan arkadaşlardanda bu durumdan şikayetçi olanlar var anlamadım ...
türk_187 link' Alıntı:[quote author=turbocosmo61 link=topic=303.msg24904#msg24904 date=1302504565]
Geçen 4 arkadaşımı yemeğe götürdüm,3 ü haliyle arkaya bindi ve ben akşam eve gittikten sonra koltuğun arkasından ayakkabı izlerini sildim evet arka diz mesafesi emsallarine göre biraz daha dar araçlarımızda,binilirken biraz rahatsız biniliyor ama seyahat ederken bir sıkıntı çıkmıyor...Ha bi de kol dayamanın bulundığu bölüm ortada oturan yolcular için biraz sıkıntı oluşturabilir.