Arka Kapı Eşiği Uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ttt35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Arka Kapı Eşiği Uygulaması

Güzel uygulama olmuş, ancak ben bunun çizilmelere karşı koruma sağlayacağını sanmıyorum çünkü en çok çizik tam köşe noktasında oluyor ve o kısımı kapatmıyor ürün !

bende kaputa film çektirirken arka kapı eşiklerine de şeffaf film çektirmiştim.

ևok yakışmış güle güle kullanın benim çok hoşuma gitti önlere bunlardan taksak nasıl olur acaba?

Çizilmeyi engellemek için eşiğin tamamını kaput koruma filmi ile kaplatabilirsiniz.

dnz88 link' Alıntı:
   Ö‡ok yakışmış güle güle kullanın benim çok hoşuma gitti önlere bunlardan taksak nasıl olur acaba?
Teşekkürler.Benim araçta önlerde fabrika çıkışlı olan mevcut ama tam kaplamıyor eşiği. ֖n tarafta olmasaydı, arkalara uyguladığımı önlere uygulardım.yakışır bence

Arka kapı eşiklerine bu uygulamayı yapmak son derece mantıklı, gerçekten de en çok zarar gören yer şu kapı eşikleri.

Bence bu resimdekiler daha koruyucu. Neden derseniz. Orjinalleri düz, sadece üst yüzeyini koruyor. Çizilmelerin %90 ı kenar köşeleri oluyor. Bu nedenle resimdekilerin ucu hafif kıvrımlı olduğundan aşağa doğru yarım santim indiği için ayak çarpması neticesinde komple koruma sağlıyor ben çok memnunum. 43 tl ye almıştım.

[img=600x600]http://mcdn01.gittigidiyor.net/9467/tn70/94670754_tn70_0.jpg[/img]

Güle güle kullanın...

ugurer53 link' Alıntı:
Bence bu resimdekiler daha koruyucu. Neden derseniz. Orjinalleri düz, sadece üst yüzeyini koruyor. Çizilmelerin %90 ı kenar köşeleri oluyor. Bu nedenle resimdekilerin ucu hafif kıvrımlı olduğundan aşağa doğru yarım santim indiği için ayak çarpması neticesinde komple koruma sağlıyor ben çok memnunum. 43 tl ye almıştım.

[img=600x600]http://mcdn01.gittigidiyor.net/9467/tn70/94670754_tn70_0.jpg[/img]
Size zahmet araçta uygulanmışın fotoğrafı varsa eğer onu paylaşır mısınız. Çok merak ettim nasıl gözüküyor.

Geri