AŞK mı? PARA mı?

Belki kadınların çoğu bu sorunun cevabına aşk diyebilirler ama onlar zaten paranın var olduğunu varsayıyorlardır :)

Bu zamanda kadınların çoğu para diyor :eek: partnerinin kendisine aşık olduğu varsayıyorlar :)

"hemcinsim adına yanıtlıyorummm:D çookk çalışınnn adam olunn kazanınn yaa alah alahhhh çocuğa bez, eve ekmek lazım ne o öle kim diyor aşk diyoruz diyeee,,,salak sarışın devri kapandı üzgünüm para para diyoruz gayeet açık yüreklilikle hemde, iki gün sonra cinnet geçiren adam karısını çocuğunu vurdu manşetine kapakmı olcaksın??? tabiki değilll;)"

dün yani pazar günü 3-5 saat arkadaşımın subaru sti yla takıldım. bırak bekarını yalnızını, yanında sevgilisi, kocası olan bayanlar bile bakıyolardı...
ben şöhreti sevmediğimden subaru sti a gerek duymuyorum tabi, o adar para olmadıından falan diil yani :D:D:D

herşey para para para :D

"hemcinsim adına yanıtlıyorummm:D çookk çalışınnn adam olunn kazanınn yaa alah alahhhh çocuğa bez, eve ekmek lazım ne o öle kim diyor aşk diyoruz diyeee,,,salak sarışın devri kapandı üzgünüm para para diyoruz gayeet açık yüreklilikle hemde, iki gün sonra cinnet geçiren adam karısını çocuğunu vurdu manşetine kapakmı olcaksın??? tabiki değilll;)"

ben farklı birşey söylemiyorum:confused:siz benim cevapladığım arkadaşa galiba cevap yazmışsınız;)

Geri