AŞK mı? PARA mı?

"Yoo bizzat size idi:) yani orada bu bilinçle hareket ediyoruz yani Mantıklı olanla demek istedim ...

Bu yüzden partnerimizin bize aşık olduğunu varsaymaktan ziyade, mantıklı bir adam olmasını umud ediyoruz mecaz i mürseli ni kullandım;)
saygılar"

1- adına yanıtladğınız hemcinsiniz kim ? ben karşılaştıklarım kadarıyla genelleme yaptım, benim kişisel görüşüm.
2-çok çalışın adam olun lafı bana ise ; Allah'a şükür işim gücüm iyi sorumluluklarımıda gayet iyi bilen birisiyim ne eşim aç nede çocuğum bezsiz.yok lafınız sorumluluğunu bilmeyen çoluk çocuğunun rızkını gayrimeşru yollarla harcayıp bilinsizce ailesine sahip çıkmayan hödüklere ise amenna..!
3-salak sarışın tabiri size ait, ben öyle bir tabir ne kullanırım ne tasvip ederim.
4-insan mantıklı davranabildiği kadar hayata makul olmayı başarabilir.Yalnız mantık denilen şey insanın işine gelen şey değildir.
sizede saygılar!

1- adına yanıtladğınız hemcinsiniz kim ? ben karşılaştıklarım kadarıyla genelleme yaptım, benim kişisel görüşüm.
2-çok çalışın adam olun lafı bana ise ; Allah'a şükür işim gücüm iyi sorumluluklarımıda gayet iyi bilen birisiyim ne eşim aç nede çocuğum bezsiz.yok lafınız sorumluluğunu bilmeyen çoluk çocuğunun rızkını gayrimeşru yollarla harcayıp bilinsizce ailesine sahip çıkmayan hödüklere ise amenna..!
3-salak sarışın tabiri size ait, ben öyle bir tabir ne kullanırım ne tasvip ederim.
4-insan mantıklı davranabildiği kadar hayata makul olmayı başarabilir.Yalnız mantık denilen şey insanın işine gelen şey değildir.
sizede saygılar!

"Beni tanımadığınız için yazılanları yanlış yorumladığınızı kabul eder sessiz kalırdım ancak orada bazı iconlar bazı şeyleri anlamanızda belki yardımcıdır diye tekrar konuya gereksiz de olsa dönmek durumunda kaldım.Bana soracaksanız zaten!; Ciddi ciddi tartışılır bir konu başlığı değildir.Saygılarımla!!"

"Beni tanımadığınız için yazılanları yanlış yorumladığınızı kabul eder sessiz kalırdım ancak orada bazı iconlar bazı şeyleri anlamanızda belki yardımcıdır diye tekrar konuya gereksiz de olsa dönmek durumunda kaldım.Bana soracaksanız zaten!; Ciddi ciddi tartışılır bir konu başlığı değildir.Saygılarımla!!"

yukarıda yazdığım cevap dışında sizinle muhattab olmadım. dikkat edin !

tartışılır konu değilse yazmayın.bu ne ya.. :banned:

"Yazıp yazmama kararını verebilirm kendi kendime sayın Mehmet Bey!, ayrıca anladığım kadarı ile sizin bir eksiğiniz yada yaranız yok bu konumuz ile ilgili,bu durumda yazılanları üstünüze de alınmayın efendim?
Oldukça dostane ve eğlenceli konularımız içinde sizin gibi ciddiyet altında bazı üyelerimize SÖZDE ağzının paylarını vermeyi deneyen olmuştur geçmişte de.Bu ise amacnız ok buda kabulümdür.Şahsi ise pm atın ..konuyu topiclemenin mantığı yok"

aşk ve para için kavga etmeyelim boşverin dünya hali nasılsa ikiside fani:D birbirimizi kırmaya değmez.....

seyirlik değil ömürlük param olsun bütün kızlar gelir zaten :D zaten bu devırde 18 yasındakı kızlar altında mercedese binen bildiğin öküzlerle geziyor demekki herşey paraya duygusal ;)

Geri