Aslanım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eRg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Aslanım

ya koca istanbulda ne kadar azaltabilir ki? yaptır gitsin bence:) ya da 10 tl ye kısa anten al geçici...

Ayna altı ledler süper olmuş,
nasıl ve nerede yapıldığı konusunda bilgi verebilir misiniz.

Gökhan_55 link' Alıntı:
ya koca istanbulda ne kadar azaltabilir ki? yaptır gitsin bence:) ya da 10 tl ye kısa anten al geçici...

şimdi bu yeni yaptırdıklarımdan hevesim geçsin, sırada anten var, anteni değiştiricem  :D  Dünyanın parasını harcadım, ucuz yoldan birşeyler yaptırasım gelince yapacağım onu    :D

eRg link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=2964.msg64764#msg64764 date=1322946851]

şimdi bu yeni yaptırdıklaırmdan hevesim geçsin, sırada anten var, anteni değiştiricem  :D  Dünyanın parasını harcadım, ucuz yoldan birşeyler yaptırasım gelince yapacağım onu    :D
[/quote]

evet iyi plan:) bende böyle küçük şeylerden mutlu olan biiriyimi bazen böyle küçük ayrıntılar çok mutlu ediyor insanı yaptırınca..

Maşallah aracın boyası yeni gibi, hiç öyle 5 aylık araç gibi durmuyor. Gece çektiğiniz resimde bütün kaporta ışıl ışıl parlıyor, gündüz resimlerinde de ayna gibi. greatt

xylent link' Alıntı:
Maşallah aracın boyası yeni gibi, hiç öyle 5 aylık araç gibi durmuyor. Gece çektiğiniz resimde bütün kaporta ışıl ışıl parlıyor, gündüz resimlerinde de ayna gibi. greatt

Yeni boya koruma yaptırdım, o yüzden böyle yanıyor Aslanım..  011zaa

eRg link' Alıntı:
Yeni boya koruma yaptırdım, o yüzden böyle yanıyor Aslanım..  011zaa

Siyah araca da bu yakışır. :D Ben de kısa zamanda benimkine bir el atsam da araç özüne dönse iyi olacak.

Araç güzel olmuş, güle güle binin inşallah..

Geri