Astra 1.4 son hız

1.8 motorlu 140 beygir yeni astra 210-220 yapacam diye dili uzuyor, siz 1.4 motorla o suratleri yapiyorsunuz ya, helal olsun ! demek 0,8 motor olsa 300 falan yapacak. Sizin yazdiklarinizdan anladigim kadariyla motor ufaldikca, hiz artiyor..... Biz demek haybeye almisiz o motorlu arabayi, haybeye 98 benzin koyuyoruz.......Bu arada arabanin kadrani 200 gosterirken GPS ekraninda 180 gorunuyordu oda ayri bir konu......

1.8 motorlu 140 beygir yeni astra 210-220 yapacam diye dili uzuyor, siz 1.4 motorla o suratleri yapiyorsunuz ya, helal olsun ! demek 0,8 motor olsa 300 falan yapacak. Sizin yazdiklarinizdan anladigim kadariyla motor ufaldikca, hiz artiyor..... Biz demek haybeye almisiz o motorlu arabayi, haybeye 98 benzin koyuyoruz.......Bu arada arabanin kadrani 200 gosterirken GPS ekraninda 180 gorunuyordu oda ayri bir konu......

wlla astra g 1,6 ile edirne otobanında dik rampa aşağı kadran dayayanlar war.reno megane2lerle 235 240 sewiyelerine ulaştığını söleynler(görmedim onu aslı astarı war mı bilemem.ama hızlı gittii bi gerçek).audi a3 1,8 otomatk düz yolda 200ü geçiodu pek kasmadan.heaa illa ki önceden gaza asılmak gerekio motoru braz yormak bu hızlar için.motor hacmi yükseldikçe2,0ı geçmediin sürece max hızda30-40 km oynuo şuana kadar gördğm kadaryla(ekstrem araçları örnek göstermezsenz de sewinirm).kadran hatalarını bilemem ben okuduğumu sölerim.tabe en mantıklısı aslında bu hzılara çıkmamak bu hızlarda pekçok ara dengesizleşio bu da ayrı bi konu tabe...

dikatli okuduysan yazımı bende pek inanmak istemediğimden bu konuyu açma gereği duydum.ikinci yazmımda okuduysan aracın teknik verilerinde max hızının 182 km/h olduğunuda belirttim.
kadranla fabrika verileri arasında ki bu farkın neden olduğunu öğrenmek için bu konuyu açtım.
dediğin gibi kadranla gps yada başka cihazların gösterdiği hız birbirini tutmuyorsa neden böle bir durum zöz konusu ve neden bizim kadranımız gerçek hızımızı göstermiyor bu konuda beni bilgilendirebilirseniz sevinirim

dikatli okuduysan yazımı bende pek inanmak istemediğimden bu konuyu açma gereği duydum.ikinci yazmımda okuduysan aracın teknik verilerinde max hızının 182 km/h olduğunuda belirttim.
kadranla fabrika verileri arasında ki bu farkın neden olduğunu öğrenmek için bu konuyu açtım.
dediğin gibi kadranla gps yada başka cihazların gösterdiği hız birbirini tutmuyorsa neden böle bir durum zöz konusu ve neden bizim kadranımız gerçek hızımızı göstermiyor bu konuda beni bilgilendirebilirseniz sevinirim
Psikolojik olarak tatmin olalim diye kadran yuksek gosteriyor olabilir :rock

Psikolojik olarak tatmin olalim diye kadran yuksek gosteriyor olabilir :rock

olabilir aslında sonuça kadranın gösterdii kadar yapabilceine inanmıorum ama düzlükte 210la gderken 180 göstereceine de inanmıorum yokuş aşaıki deeri geçtim.auto motor sport die bi dergi war mesela orda pug 207 cc için kadran 140 gösteryken gerçek hız 136km, ford mondeo için ise kadran 150 gösteryken gerçek hız için 139km demiş.yine ford da 130'a 121km şeklinde.audi a5te 130a 124....

arkadaşlar 98 diye aldığınız benzinler 97 oktan haberiniz olsun. ayrıca ben arkadaşın arabasında 1.4 2004 astra ile 1.vites 60 gördükten sonra 210 yapar ona kesin gözüyle bakıyorum. benim 2.0 vectra'yla aynısını yapıor. tabi ondan sonra motor gücü kendini hissettiriyor.

gerçek hız ile göstergedeki hız birbirinden farklı,hadi bunu kabul ettim diyelim.
peki araçlar neden radar cezası yiyouz biz ya,bide bunu açıklarmısınız.hiç unutmam,1999 senesiydi,arkadaşımın eski bir renosu vardı ve ben 110 ile giderken radar cezası yedim.radar göstergeside 110u gösteriyormuş,polis öyle söyledi.
burada bir çelişki var ama ne.
şayet siz doğru söylüyorsunuz,o halde boşuna mı radar cezası yiyoruz....

göstergeler yüksek hızda belli sapma gösterir...

120 ye kadar büyük sapma yaşanmaz.

Geri