Slm lar öncelikle.Astra 1.4 Turbo aracım var 2012 model 40000' de.
Benim sorunum da benzer...
Yaklaşık 3 ay önce BRC kit takıldı araca. İlk bir hafta hiç bişey yok. Sonraları sabahları silkeleyerek çalışmaya başladı araç. Çalıştırıyorum iyi bir silkeliyor sizi, sonra hafif gaz verince düzeliyor...
Ve en son da ARACI EN KISA ZAMANDA SERVISE GOTURUN hatası almaya başladım...Aynen yokuş çıkarken hafif gaza yüklenince, genelde alıyordum bu arızayı...
Belki on defa gittim LPG servisine.Çünkü Benzinde hiç yapmıyor...Araçla yol ayarı yapalım dediler.Bir gün bıraktım...
(Bu arada silkelemesi zengin karışımdan oluyormuş) .Aracı teslim aldığım yolun dönüşü yine yaptı...Bu sefer ustalara rica ettim, beraber çıkalım yola arızanın nasıl verdiğini görsünler istedim.
Dediler LPG ayarları normal görünüyor...Arabadan kaynaklı olabilir dediler...
Ama Benzinde yapmıyor araç dedim.Banamısın demiyor dedim...Öyle geçti üzerinden...
Daha sonra başka bir BRC firmasına götürüp sorunun nerde olabileceği konusunda onlar da pek istediğim cevabı veremedi...
En sonunda tüpü taktırdığım yeri tekrar arayıp mağduriyetimi yeniden söyledim ve dediler aracı birdaha getirin, enjektörleri, ve birtakım parçaları yeniden sıfır takalım dediler.
Ve aracı bir gün daha bıraktım...Büyük bir hevesle gittim aracı almaya... Dediler araç tamam. Şunlar bunlar değişti, yol ayarı yapıldı...Birdaha yaparsa getir paranı iade edelim dediler.İyi dedik inşallah yapmaz dedik...
Eve dönüş yolunda birdaha yaptı....Artık kafayı yiycem...Araç sabah yine titredi, yolda yine SERVISE GOTURUN hatası aldım. Dediler tamam paranı iade edelim.Sökelim tüpü.
Söktüler.... Şimdi Prins taktıracağım.Taktıracağım yere bunları anlattım...Ayarlardandır büyük ihtimalle Prins te yaşamazsın dediler...
Sizce yine yapabilir mi . Bu lpg kaynaklı mıdır yoksa araçla ilgilimidir.Yorumlarınız önemli arkadaşlar...Zahmet edip okuduysanız teşekkür ederim....