Arkadalar detaylı yazıcam kusura bakmayın. Elimden geleni yaptığımı düşünüyorum bu konuda. Aracımı alalı 2 ay oldu. Aldığımda zincir sesi rahatsız ettiği için zincir v kayışı yağ 0-40 mobil1 ve bosh marka filtrelerle tam bakım yaptırdım. Aynı gün araç partikül filtresi uyarısı verdi ve o gündür uğraşıyorum son bir ay içinde 10 defa uyarı verdi bir kez servise götürdüm. Servisde würt partikül temizleyici sıkıldı katalizatöre ve pc bağlanıp temizlik yaptırıldı. Ama 15 gün olmadan yine aynı durum tekrar etti 3-4 kez daha sorun devam edince egzoscuya söktürüp temizlettim( tam temizlik yapılıyormuş bölce) Aradan 15 gün geçti dün yine lamba yandı sabah söndü akşama yine yandı.
Uyarılar: bp yakıt kullanıyorum. 2000 devir altı kullanmıyorum ve 2500 devir altı vites değişmiyorum. Artık araçtan sıkıldım satmayı planlıyorum.
Basit bir sensör arızası filan mı var bilemiyorum ama bi kez daha servise götüreceğim.
Eski sahibinden aldığımda aracın ort. yakıt tüketimi 5.5 lt idi şimdi 6.4 litre bende ve o da temizletmiş söktürüp ayrıca ondada uyarı veriyormuş ama bende şuan çok sıklaştı. Ben mi çok kötü kullanıyorum opel mi çok kötü marka anlamadım.
Yardımcı olana minnettar olurum.
Uyarılar: bp yakıt kullanıyorum. 2000 devir altı kullanmıyorum ve 2500 devir altı vites değişmiyorum. Artık araçtan sıkıldım satmayı planlıyorum.
Basit bir sensör arızası filan mı var bilemiyorum ama bi kez daha servise götüreceğim.
Eski sahibinden aldığımda aracın ort. yakıt tüketimi 5.5 lt idi şimdi 6.4 litre bende ve o da temizletmiş söktürüp ayrıca ondada uyarı veriyormuş ama bende şuan çok sıklaştı. Ben mi çok kötü kullanıyorum opel mi çok kötü marka anlamadım.
Yardımcı olana minnettar olurum.