Astra f kasa 98 model sedan ecotec motor var aracımda acaba teknik özelliklerini bilen varmı varsa yazabilirmi ya g kasanın özelliklerini buluyorum bilmediğimden diil ama maksat tanışmak sohbet ortamı hem detaylı bilgi almak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum 98 modeller 100hp 150nm torklu. 0-100 11.5sn max 188km katalog verisi. 90km sabit hızda 5.3 120km de 7lt benzin yakıyor. 500litre bagaj hacmi var. ben sana en iyisi kataloğunun resmini yükleyeyim...kasırga burak;332766' Alıntı:Astra f kasa 98 model sedan ecotec motor var aracımda acaba teknik özelliklerini bilen varmı varsa yazabilirmi ya g kasanın özelliklerini buluyorum bilmediğimden diil ama maksat tanışmak sohbet ortamı hem detaylı bilgi almak
saolasın kardeş ya yalnız max. hız çok saçma olmuş araç çok rahat 200 deyiyo radar korkusuna gazdan ayağımı çektim o biraz saçma olmuş.bilgi paylaşımın için teşekkür
dostum 98 modeller 100hp 150nm torklu. 0-100 11.5sn max 188km katalog verisi. 90km sabit hızda 5.3 120km de 7lt benzin yakıyor. 500litre bagaj hacmi var. ben sana en iyisi kataloğunun resmini yükleyeyim...
bu arada resimdeki opel 98 model değilki?
ölemi harbiden :sorry: bende sevindiydim ya ama ne biliyim bayada gidince farketmedim ya olsun çaktırma milleti öle gazlıyom 220 de basarım aracımla diekadran hatası denen olay var, bütün markalarda olduğu gibi. orda 200 yazıyo ama aslında 190la gidiyorsun yaklaşık. benim 96 f ile 211 yaptım youtubede var hemde 6kişi
anladım dostum senin ilacın bende dostum şimdi bizim katalitik konvertörü tıkanmıştı. onu çıkarttık, ayrıca araçta performans buji var. birde carbon clean yaptır. seninkide yapar.ama aramızda sende çaktırmaölemi harbiden :sorry: bende sevindiydim ya ama ne biliyim bayada gidince farketmedim ya olsun çaktırma milleti öle gazlıyom 220 de basarım aracımla die
kardeş sen gsi yi aldınmı ya merak ettim bide dediklerin bana kaça patlar.bide ya carbon clen dediyin ne onuda açabilirsen memnun olurum.walla katalitik tıkandığını zannetmiyom yüksek devirlerde felaket kaçıyo ama yüksek devirlere çıkınca işte onu tıkalı olup olmadığını anlayabiliyorlarmı öle bişey yapsam eksozla oynattırmaz babacığım umarım anlamışsındır.yalnız jsv racing hava filtresi kışın %100 taktırcam onun sözünü aldım eğer fazla tutmazsa senin dediklerini aradan çıkartırım.anladım dostum senin ilacın bende dostum şimdi bizim katalitik konvertörü tıkanmıştı. onu çıkarttık, ayrıca araçta performans buji var. birde carbon clean yaptır. seninkide yapar.ama aramızda sende çaktırma
kardeş sen gsi yi aldınmı ya merak ettim bide dediklerin bana kaça patlar.bide ya carbon clen dediyin ne onuda açabilirsen memnun olurum.walla katalitik tıkandığını zannetmiyom yüksek devirlerde felaket kaçıyo ama yüksek devirlere çıkınca işte onu tıkalı olup olmadığını anlayabiliyorlarmı öle bişey yapsam eksozla oynattırmaz babacığım umarım anlamışsındır.yalnız jsv racing hava filtresi kışın %100 taktırcam onun sözünü aldım eğer fazla tutmazsa senin dediklerini aradan çıkartırım.