astra f kasanın teknik özellikleri YARDIM

ya byler kusura bakmayın ama 3500 devirde 150 nw tork üretiyo ya peki devir arttıkça peki araç 150 mw torkunu koruyomu yoksa tekrar o ürettiği torku yavaş yavaş düşürüyomu sormamın sebebi honda civic 1.6 ıes araç 139 nw torku 5400 devirde üretiyomuş dergide okuduydum eğer dediğim gibi motor ürettiği torku koruyosa 3500 devirden sonra uçmaya hazırlanalım ama korumuyosa o zaman civic gibi araçlardan korkucaz öle diilmi sonuçta benim aracım 3500 devirde ölürken civic 5400 de ölür o zaman.. bilmem anlatabildimmi acaba :confused:
Byler bu konu hakkında bilgisi olan varmı? acaba bu konu hakkında beni aydınlatabilirmisiniz

civic 1.6 ies ile benim araba 1vites aynı 2. vitesin en sonuna doğru burnunu çıkarıyor 3.vitesten sonra ben alıyorum çok rahat:)
helal be kardeşim imdadıma yine sen yetiştin heh ya o zaman torku kaybetmiyo demekki e abi o zaman manyak bişey heh bak gazlama beni bu gazla girerim bi yere bidaha konuşcak biri bulaman bak ha ya harbimisin herkes honda die ölüyo sen ne diyon walla neymiş be bizim araba ben hantal su gibi benzin içen ama yol tutuşuyla konforuyla number one olan bi araç die biliyordum ya kusura bakma kardeş ya senin 5 kapılı gsi noldu odamı yattı ya abi al bi gsi ben senden çok heyecanlandım

helal be kardeşim imdadıma yine sen yetiştin heh ya o zaman torku kaybetmiyo demekki e abi o zaman manyak bişey heh bak gazlama beni bu gazla girerim bi yere bidaha konuşcak biri bulaman bak ha ya harbimisin herkes honda die ölüyo sen ne diyon walla neymiş be bizim araba ben hantal su gibi benzin içen ama yol tutuşuyla konforuyla number one olan bi araç die biliyordum ya kusura bakma kardeş ya senin 5 kapılı gsi noldu odamı yattı ya abi al bi gsi ben senden çok heyecanlandım

gaza gelmen için söylemedim ki:) 98-00 civicler bayağı benzin yakıyor. ben kalktım civicle 3ten sonra yetişemez. ama son sürat 5km fazla olabilir. ben 170e kadar yarıştım.sadece 2. vitesin sonunda burnunu çıkardı. 3.4.5. vites ara hızlanmaları bizimkine oranla kötü. zaten test verileri ortada... gsi bakıyoruz. fiyatı yükselttiler gsi için. 1tanesine para ayarlayamadık. ayarladık derken tüp taktırmış. fiyatı aştı. arayış içindeyiz. bulamazsam dandik bişeyler alacağım canıma tak etti...

Eeee abi o zaman süpriz ne yaaa adaş noldu süprizi sölemenişsin gsine kavuştun zannettim ama hayrola neydi süpriz:rolleyes:

Geri