astra f kasanın teknik özellikleri YARDIM

ölemi harbiden :sorry: bende sevindiydim ya ama ne biliyim bayada gidince farketmedim ya olsun çaktırma milleti öle gazlıyom 220 de basarım aracımla die :)

ya olur mu ben 215 yaptım arkadaşın araba da arkadan geliodu onun yol bilg. den de aynı değeri gördük... bence gidio kadran falan değil :D

ya olur mu ben 215 yaptım arkadaşın araba da arkadan geliodu onun yol bilg. den de aynı değeri gördük... bence gidio kadran falan değil :D
deiğin gibi ya walla yani gördüğüm zaman hızı zaten şöle bi yana baktım zaten film şeridi gibi tabi hiç kimseye tavsiye etmeyiz,yani gidiyo canım da benim en çok araçta sinir olduğum yanı kalkışı kalkışı hallettimmi zaten araç gerisini getiriyo,hatta öle bi tane 106 gtiyı sinir ettim farkı açtı gidiyo şimdi aracı 3leyip yanından yağ gibi akınca kullananın yüz ifadesi baya değişti:kop: yani uzun lafın kısası gidiyo araçlar bilmiom arkadaşın dediğide doğrudur,bi bildiği vardır canım :D

vallaha ben küçüklüğümden beri araba dergisi okurum, eskiden oto-moto dergisi vardı. test ettiği araçların kadran hatalarını yazardı. mesela 100ile giden araç yaklaşık 96 ile gidiyor. hız arttıkça kadran hatası biraz daha artıyordu.hatırladığım vectra b 230 yaparken 15km fazla gösteriyormuş. yani katalog verisi olan 215km hız yapıyordu.ayrıca kadran hatası markadan markaya değişiyor. lüks arabalarda kadran hatası çok az...

walla hata payı hariç 98model 60bg f kasa astryla 195le devir kesiciye girdim... baya bir yusufladım o ayrı...

vallaha ben küçüklüğümden beri araba dergisi okurum, eskiden oto-moto dergisi vardı. test ettiği araçların kadran hatalarını yazardı. mesela 100ile giden araç yaklaşık 96 ile gidiyor. hız arttıkça kadran hatası biraz daha artıyordu.hatırladığım vectra b 230 yaparken 15km fazla gösteriyormuş. yani katalog verisi olan 215km hız yapıyordu.ayrıca kadran hatası markadan markaya değişiyor. lüks arabalarda kadran hatası çok az...
Dostum sende benim gibi araba hastasıymışsın ya walla sana şunu diimmi benim küçüklüğüm sanaide geçti bu bi gerçek ve bende senin gibi tuning,ikinci el araba dergileri falan filan işte yani kısası aynı kafadan birisi bulduğum için sevindim şuan sende 205mi var :confused:

walla hata payı hariç 98model 60bg f kasa astryla 195le devir kesiciye girdim... baya bir yusufladım o ayrı...
abicim dediğin doğrudur ona lafım yokta ya benim araca yetkili serviste 100 bg dediler arada heralde fark olacaktır hatta aracın hastası olduğum için dayanamadım araştırdım;
kodu:x16xecc,motor hacmi:1.6dohc,bg:100(6200 devirde),tork148(3500devirde)
eğer bi hatam varsa uyarın çünkü bende;googledan:astraftuningclub die bi siteden buldum,yani ben o sitenin yalancısıyım :)

Dostum sende benim gibi araba hastasıymışsın ya walla sana şunu diimmi benim küçüklüğüm sanaide geçti bu bi gerçek ve bende senin gibi tuning,ikinci el araba dergileri falan filan işte yani kısası aynı kafadan birisi bulduğum için sevindim şuan sende 205mi var :confused:

abicim dediğin doğrudur ona lafım yokta ya benim araca yetkili serviste 100 bg dediler arada heralde fark olacaktır hatta aracın hastası olduğum için dayanamadım araştırdım;
kodu:x16xecc,motor hacmi:1.6dohc,bg:100(6200 devirde),tork148(3500devirde)
eğer bi hatam varsa uyarın çünkü bende;googledan:astraftuningclub die bi siteden buldum,yani ben o sitenin yalancısıyım :)
vallaha benim küçüklüğüm sanayide geçmedi ama araba dergilerine verdim kendimi.ilk arabamdan sonra sanayideydim. 205 GTİ vardı 1.6 lık modelden.aşırı hızlıydı ama yetmedi. sattım o arabayı. broadway var şimdi. bir gsi sfi ile pazarlık aşamasındayız. broadwayi satınca alacağız. gerçi adam fiyat yükseltti bende broadwayin fiyatını yükselttim. arabasız kalmayim diye broadway aldım,hayırlısı olsun. istediğin kadar muhabbet ederiz, kimse mükemmel değildir.muhakkak eksiklerim vardır tabi..
senin motor x16xec 100hp doğru ama sizin tork 150nm 3500dd de... x16xel(babamın astrası 96 model) bunlar 148nm 3500dd de.

birde vitesleri denedinmi hiç?
benimki 1de 60 2 de 100 3 de 150 4de 180 5de en fazla 211 yaptım.sizde varmı farklılık? lastik ölçünüz kaç? resimden gördüğüm kadarıyle 14inç var heralde...

benimde küçüklüğüm sanaide geçti derken bizde şahin vardı yazlık bakımı kışlık bakımı derken sanaideki ustalarla ahbab olduk öle yani walla o kadarını denemedim çaktırma (bende ehliyet olmadığı):) için ufak tefek denemeler yaptım tabide o kadar zorlamadım inş. aralıkta ehliyet cebimde olcak o zaman denerim.lastikleri bilmiom walla daha doğrusu en son 15 binlik bakıma girdi öle duruyo dediğin gibi 14'' jantlar okudunmu bilmiom aracı satıp g kasa almayı planladım sonra vazgeçtik astra kasırga bi süre daha bizle olcak o yüzden yavaştan moda başlıcam zaten kafamda abartı yok ya sadelikten yanayım jant,film ve tanponlara boya planlıyom uygun karlık takımı bulursam olabilir belki ama bütçe söz konusu anlıyacağan dediklerim yani dostum yardımcı olursan sevinirim aslında planım ocaktan sonra önümde baya vakit var. ;)

benimde küçüklüğüm sanaide geçti derken bizde şahin vardı yazlık bakımı kışlık bakımı derken sanaideki ustalarla ahbab olduk öle yani walla o kadarını denemedim çaktırma (bende ehliyet olmadığı):) için ufak tefek denemeler yaptım tabide o kadar zorlamadım inş. aralıkta ehliyet cebimde olcak o zaman denerim.lastikleri bilmiom walla daha doğrusu en son 15 binlik bakıma girdi öle duruyo dediğin gibi 14'' jantlar okudunmu bilmiom aracı satıp g kasa almayı planladım sonra vazgeçtik astra kasırga bi süre daha bizle olcak o yüzden yavaştan moda başlıcam zaten kafamda abartı yok ya sadelikten yanayım jant,film ve tanponlara boya planlıyom uygun karlık takımı bulursam olabilir belki ama bütçe söz konusu anlıyacağan dediklerim yani dostum yardımcı olursan sevinirim aslında planım ocaktan sonra önümde baya vakit var. ;)
dostum inşallah hayırlısıyla ehliyetini alırsın, ama dikkatli ol trafik şakaya gelmez... jantları resimden gördüm avatardan. okudum cevapta yazdım ztn sana. g kasa daha konforludur.ama arabam temiz diyorsan hiç kendini riske atma hem bana hem kuzenime araba arıyoruz hepsi yıkılmış arabaların. 1tane temiz bulamadık gitti. kafayı yemek üzereyim.adananın altını üstüne getirdik. temiz arabalar burda 2000lira pahalı...

bende şimdi topik açacağım. 4kapılı gsi buldum. onu soracağım acaba nasıl?

Geri