selam bütün f kasacılar 1-2 haftadır giremiyordum....bayağı şey yazmışsınız...böyle okuması çok zevkli oluyooo...6 sayfa okudum ama hala gerisini arıyorum.....internetteki en zevkli sayfa burası bence...en keyif verici....aramıza bayağı yeni katılanlar olmuşşş...acaba kaç kişiyiz bunu saymamız mümkün mü???sayalım bence çünkü bayağı fazlayız opelim.net te oldukça f kasacı var...lpg düşünen arkadaşlara bende şiddetle tavsiye ediyorum...benim aracımı bazı arkadaşlar bilir bilmeyenler için astra hb f kasa 97 gl otomatik vites...ben hala lpg ye geçmeden nasıl bir yere gidiyorsunuz şaşırıyorum...taksiyle gitseniz daha ucuza gelcek nerdeyse hemen hemen 400 yakıyordur benzinde son gelen zamla...bende zavolli sıralı sistem var...ben çok memnunum...arada bir sabahları çalıştırmak için benzin alıyorum sanki o parayı kaybetmişim gibi geliyo 20 ytl alıyorum benzin ohoo kaç litre oluyo...çok az..6litre falan...ben 6 ay önce benim zavolli kiti 1450 ytl taktırmıştım arabayı yeni almıştım bende işletme parası vermedim...evettt...arkadaşlarr özellikle eyüp abi (ÖĞRETMENİM)araçlarımız aynı galiba seninkide gl 97 bordo mu???bütün f kasacılara bir sorum olacak aranızda hiç arka kampanaları değiştiren oldu mu??yada taşlama mı ne ondan yaptıran benim frenler çok zayıf....arka kampanalar hala orj değiştirsem mi bilemiyorum özel serviste birmiş dediler ama...hatta frenlerim yüzünden kaza yaptım araç serviste 3gündür nasıl özledim yaaa...hergün gidip hasret gideriyorum..herkese söylüyorum kıymetini bilelim yok olunca yokluğu çok hissediliyo yaaaa....