dün baktım motor altında,yerde hafif bi yağ damlatması olmuş
araç yağ yakmayı bıraktı kaçırmaya başladı sanırım.
araç yağ yakmayı bıraktı kaçırmaya başladı sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugünde km teli koptu heralde km saati çalışmıyo unoda kendim değiştirmiştim bunda öyle bir ihtimal yok heralde
stop etme falan yok ama adamın canını sıkıyo yolda kenara çekip kontak kapatıp yeniden devamediyom yola kriz geçircem
önder61 ben gitmedim.arabanın ben 3.sahibiyim.ben önceki sahiplerinide tanıyorum ve onların ikiside kazası yok diyorlar.adamlar geldi şasesi sonradan düzeltilmiş önden kazalı deyince ben şok oldum o an.çünkü ben orjinal olarak biliyordum ve o adamlarada orjinal dedim.motor ölçümüde nasıl yatırdılar bende anlamadımmotoru %70 miş dediler.10.500 istiyordum diğer gün aynı kişiler pazarlığa geldiler 9.500 verdiler.11.000 tl dedim bu sefer fiyatına.en kısa süredede sanayiye gidip ustama göstereceğim.
arıza lambası km telinden yanıyor, ben geçen değiştirdim ama lakır lakır oynuyo ibre yan sanayi olduğundan mı montaj mı yanlış bilemedim. söküp denicem, çok zor görünmüyo.bugünde km teli koptu heralde km saati çalışmıyo unoda kendim değiştirmiştim bunda öyle bir ihtimal yok heralde