27 Ocak Pazar günü (yarın) saat 14:00 de beşiktaş sahilde haneden beerportta buluşuyoruz. Gelmek İsteyen Arkadaşlar Aktiviler bölümünde İsimlerini Yazdırsın, HADİ İSTANBUL!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EVET MANTIKLI Bİ AÇIKLAMA OLMUŞ GERÇEKTEN.SAĞOL ESKİ KASA.:good:selam arkadaşlar bikaç gündür ofline kaldım geri döndüm
tork motorda kranktan çıkan gücü simgeler, torque kelimesi burulma manasına gelir, ve moment birimi olan Nm ile gösterilir (burak NW yazmışsın ama olsun ) motorun şafta - volana verdiği döndürme kuvvetini gösterir
bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım
aracınızın toku yüksekse aracınız güçlü, beygir gücü yüksekse aracınız seri olurBurakcim Bendeki Kullanim Kilavuzu Kullanilamaz Durumdasanirim Yağmur Altinda Kalmiş Ve Sayfalari Yapişmiş Malesef
"omuzlama"derken Neyi Kastetmiş Acaba?ben şunu Biliyorum:araba Hafif Bayginken Mesela 4.vites 70 Civarindayken Gaza Dokunduğunda Istekle Ileri Atiliyorsa Tabiri Caizse Koltuklar Geri Yatmaya Başliyorsa Aracin Torku Güçlü Demektir.yani Motor Gücünü Tekerleklere Aktarmadaki Başaridir Tork.ya Da Rampada Hemen Vites Istemeyen Arabanin Da Torku Güçlü Demektir.ki Bizim Arabalar Da öyle Zaten.bi De Beygir Var.o Da 1.viteste 6000 Dev.dak Civarinda Arabanin ürettiği Maksimum Güçtür.bu Arada KAyseri Ankara Ulaşima Kapali. arabayi Kayseride Biraktim.memlekete Otobüsle Gidecem.yola çikacak Arkadaşlara Duyurulur.tipi Var Burada şu An Kirşehirdeyim.