f cılerrrrrrrr ne yapıyorsunuzz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanki sitede vardı biri manifold yaptıran ama hatılamıyorumBakalım Hakan abi planlar çokta uygulamak zor abi bi kaç egzozcuyla konuştuk araca uygun headers 300e yaparız dediler regülatör sadece konuşma arasında geçti bilemiyorum fiyatını ama dediğine göre ihtiyacı varmış aracın bi kaç siteye baktım x16xeller için buldum ama corsa GSi içinde olabilir hatta lex emme manifolduda var ama corsa GSiye uygun herhalde
çok para bu perf. işleri yaw.. meliinin yaylar da iyi fiyatmış ama duygusal sebepler işteperformans arttırmaya çalışıoz sen ne iş karıştırıon bakimm :
abi uyma şeytana raptiye ile çözüm buldum ben artık deymiyo saçlarımaSanki sitede vardı biri manifold yaptıran ama hatılamıyorum
çok para bu perf. işleri yaw.. meliinin yaylar da iyi fiyatmış ama duygusal sebepler işte
benim de tavan döşemem sarktı en sonunda
şeytan diyo git döşemeciye değiştir her tarafını
abi uyma şeytana raptiye ile çözüm buldum ben artık deymiyo saçlarıma
ben mantzel ve lexmaul buldum bulabildiklerim içinde en makulu 250 istio dökme ama benim araca direk uyarmı uymazmı bilmiyorum tereddütteyim ek masraf istemiom artık
Saol abicim aslında bi kaç adım attık orda kaldık sonuçta ailecek kullandığımız için ses vermeyecek şeyler yapabilirim oda zaten kısıtlı imkanı iyice kısıtlıyo malesef emme manifoldu öle bir yerde okumuştum yalçın abi G kasaya takmış bizimkilere uyarmı bilmiyorum ama headers bence vazgeçilcek şey değil abicimya özellikle çıkışı rahatlatmak motoru rahatlatmak demek ki bizim motorlar o yüzden baskı altında (zaten üretim amaçları doğaya barışık bir motor olmaları) tabi çıkışı rahatlatıpta yine performans alınmaz bu sefer girişide bir o kadar genişletmek veya rahatlatmak lazımburak sende benim gibi performans için çabalıyon anlaşılan emme manifold u düşünüyorsun sanırım headerstan ben vaz geçtim emme ile uğraşıyorum ama kimi bulduklarım uymaz diyo kmi direk uyar diyo bende bilmiom bakalım ne olcak bu bizim x16xel'ler ??? uygulama yapan verim alan arkadaşlar bilgilerini fiyatlaını biizmle payaşsınlar ya her kafadan bi fikir çıkıyor ama uygulama yok!!!!
Evet Hakan abi bende ilk gördüğümde x16xellere uyar diyince içimde sevinç patlaması oldu ama konuya bakınca corsa GSiden çıktığını gördüm ayrıca bizim manifoldundan baya bi farklı evet ancak ufak dokunuşlar yaptık kaldık bölede kalır tahminimce lakin ben istediğimi aldım (alt devirlerini özellikle kalkışlarda toparlayamayışından kaynaklı) ama insan daha iyisi olsun istiyo Ayrıca geçmiş olsun anlaşılan tavanlar teker teker gidiyo bakalım bizimki ne zaman elveda diyecek geçende baktım şeytan kulağına bi skıntı yokSanki sitede vardı biri manifold yaptıran ama hatılamıyorum
çok para bu perf. işleri yaw.. meliinin yaylar da iyi fiyatmış ama duygusal sebepler işte
benim de tavan döşemem sarktı en sonunda
şeytan diyo git döşemeciye değiştir her tarafını