Astra F Kullanıcıları Buraya

Bakalım Hakan abi planlar çokta uygulamak zor :( abi bi kaç egzozcuyla konuştuk araca uygun headers 300e yaparız dediler ;) regülatör sadece konuşma arasında geçti bilemiyorum fiyatını :( ama dediğine göre ihtiyacı varmış aracın ;) bi kaç siteye baktım x16xeller için buldum ama corsa GSi içinde olabilir hatta lex emme manifolduda var ;) ama corsa GSiye uygun herhalde :(
Sanki sitede vardı biri manifold yaptıran ama hatılamıyorum

performans arttırmaya çalışıoz sen ne iş karıştırıon bakimm :D:D:
çok para bu perf. işleri yaw.. meliinin yaylar da iyi fiyatmış ama duygusal sebepler işte

benim de tavan döşemem sarktı en sonunda
şeytan diyo git döşemeciye değiştir her tarafını :p

ben mantzel ve lexmaul buldum bulabildiklerim içinde en makulu 250 istio dökme ama benim araca direk uyarmı uymazmı bilmiyorum tereddütteyim ek masraf istemiom artık

çok para bu perf. işleri yaw.. meliinin yaylar da iyi fiyatmış ama duygusal sebepler işte

abi uyma şeytana raptiye ile çözüm buldum ben artık deymiyo saçlarıma :D

abi uyma şeytana raptiye ile çözüm buldum ben artık deymiyo saçlarıma :D
:D:D:D
benimki daha o kadar inmedi yaw, kabarcık biçiminde arka tarafta olduğundan pek görmüyorum ama bi çare bakıcam
bu ara evde baya bi onarım yapıyorum onu da araya sıkıştırıcam galiba :)

ben mantzel ve lexmaul buldum bulabildiklerim içinde en makulu 250 istio dökme ama benim araca direk uyarmı uymazmı bilmiyorum tereddütteyim ek masraf istemiom artık

uymadı diye arıza yaşatmaz bence de ayar tutar mı ateşleme-enjeksiyon o konu sanki yaş gibi
yakıt tavan yapıp da perf. 0 olursa o zaman kötü...

burak sende benim gibi performans için çabalıyon anlaşılan emme manifold u düşünüyorsun sanırım headerstan ben vaz geçtim emme ile uğraşıyorum ama kimi bulduklarım uymaz diyo kmi direk uyar diyo bende bilmiom bakalım ne olcak bu bizim x16xel'ler ??? uygulama yapan verim alan arkadaşlar bilgilerini fiyatlaını biizmle payaşsınlar ya her kafadan bi fikir çıkıyor ama uygulama yok!!!!
Saol abicim aslında bi kaç adım attık orda kaldık :( sonuçta ailecek kullandığımız için ses vermeyecek şeyler yapabilirim oda zaten kısıtlı imkanı iyice kısıtlıyo malesef :( emme manifoldu öle bir yerde okumuştum yalçın abi G kasaya takmış ;) bizimkilere uyarmı bilmiyorum :confused: ama headers bence vazgeçilcek şey değil abicimya :) özellikle çıkışı rahatlatmak motoru rahatlatmak demek :) ki bizim motorlar o yüzden baskı altında (zaten üretim amaçları doğaya barışık bir motor olmaları) tabi çıkışı rahatlatıpta yine performans alınmaz bu sefer girişide bir o kadar genişletmek veya rahatlatmak lazım ;)

Evet Hakan abi bende ilk gördüğümde x16xellere uyar diyince içimde sevinç patlaması oldu ama konuya bakınca corsa GSiden çıktığını gördüm :( ayrıca bizim manifoldundan baya bi farklı :( evet ancak ufak dokunuşlar yaptık kaldık bölede kalır tahminimce lakin ben istediğimi aldım :)(alt devirlerini özellikle kalkışlarda toparlayamayışından kaynaklı) ama insan daha iyisi olsun istiyo :) Ayrıca geçmiş olsun anlaşılan tavanlar teker teker gidiyo bakalım bizimki ne zaman elveda diyecek :( geçende baktım şeytan kulağına bi skıntı yok :D

Geri