benim tavanda çarşaf gibi oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derken burak anlayamadım bi açıklarmısın ne yaptın sanırım konu kaçırdım arada!!Evet Hakan abi bende ilk gördüğümde x16xellere uyar diyince içimde sevinç patlaması oldu ama konuya bakınca corsa GSiden çıktığını gördüm ayrıca bizim manifoldundan baya bi farklı evet ancak ufak dokunuşlar yaptık kaldık bölede kalır tahminimce lakin ben istediğimi aldım (alt devirlerini özellikle kalkışlarda toparlayamayışından kaynaklı) ama insan daha iyisi olsun istiyo Ayrıca geçmiş olsun anlaşılan tavanlar teker teker gidiyo bakalım bizimki ne zaman elveda diyecek geçende baktım şeytan kulağına bi skıntı yok
art car da tavan yenileme 200 lira, antrazit siyah 250 liraEvet Hakan abi bende ilk gördüğümde x16xellere uyar diyince içimde sevinç patlaması oldu ama konuya bakınca corsa GSiden çıktığını gördüm ayrıca bizim manifoldundan baya bi farklı evet ancak ufak dokunuşlar yaptık kaldık bölede kalır tahminimce lakin ben istediğimi aldım (alt devirlerini özellikle kalkışlarda toparlayamayışından kaynaklı) ama insan daha iyisi olsun istiyo Ayrıca geçmiş olsun anlaşılan tavanlar teker teker gidiyo bakalım bizimki ne zaman elveda diyecek geçende baktım şeytan kulağına bi skıntı yok
Murat abi aracı ilk aldığımda kalkışlarda titreyerek kalkıyordu (gerçi ecotec motorlar için normal diyolar ama ) bizde onu yok etmek için baskı balatayı ve orda bi kaç parça daha değişimine gittik (faturayı bulabilsem nelerin hangi parçaların değiştiğini söleyeceğim ama ) sonra cihaza bağlayıp bi kaç ayar yaptı pcden bakıldığı zaman yazılım güncellemesi diye geçiyo sonra benzin pompası değişti orj.linden daha yüksek bar basan bi pompa takıldı hatta geçen gittiğimdede bunu desteklemesi için reglatörden bahsetti onu değiştirdikmi dahada hissedersin dedi sonra ateşlemede sorunsuz olması için bujiler buji kabloları ve dağıtıcı değişti zaten hissettiriyodu yetmediğini ateşleme sistemindede ufak revizyona gittik böyle ustamın değimiyle ufak dokunuşlarda bulunduk işte son olarak sıkıntımız yağ eksiltmesiydi bende ustamda tedirgin olduk ama yalçın abinin dediği karışım sayesinde artık eksiltmiyordaDerken burak anlayamadım bi açıklarmısın ne yaptın sanırım konu kaçırdım arada!!
Hayırlısı Hakan abicim ama siyah yaparsan tavanın sırıtır kanımca hayırlısı olsunart car da tavan yenileme 200 lira, antrazit siyah 250 lira
hiç bişey bulamazsam giricem siyah tavan olayına
renk değişirse komple döşemeyle birlikte olur zatenHayırlısı Hakan abicim ama siyah yaparsan tavanın sırıtır kanımca hayırlısı olsun
art car da tavan yenileme 200 lira, antrazit siyah 250 lira
hiç bişey bulamazsam giricem siyah tavan olayına