Babamla onu konuştuk. Öss den kurtulduktan sonra ailedeki bütün 4 tekerlekli araçlarla ilgili planlarımız var. Babam beni uğraştırma sen hallet hepsini dedi bekliyorum şimdilik öss yi.
Astranın iyi bir bakıma ihtiyacı var. Ön takımda hasarlı parçalar var sağa çekiyor. Kaportada ufak tefek hasarlar var autoking e gidecek. Cam filmi zartı zurtu ufak tefek birşeyler daha yapmayı planlıyorum. En sonunda ufak bir değerlendirme yapıcaz eğer 1 sene içinde arabayı değiştirme imkanımız olucaksa lpg takmayız ama olmazsa lpg şart. Sonra ducato ve doblo satılacak. Yerine doblonun uzun şaselisinin 1,9 olanı alınıcak. 1,3 yetmiyor birde kliması yok.
Babam evdeki ve şirketteki araba işlerini bana devretti yani
zaten kendisi benim tam tersim arabayla katiyen ilgilenmez. Araba nerde durur bozulur ozaman kontrol ettirir.
yıllarca yıkatmadan gezebilir
üvey evlatmıyım neyim anlamıyorum
siz bu astranın 5 sene önceki halini görseydiniz. Ben kendime geldimde toparladım
Boyası matlaşmıştı biraz daha beklesem kalkıcaktı boyası. Tamponların siyahlığı gitmişti hatta gride değil bildiğin beyaz olmuşlardı.
bi gün kafam attı aldım elime süngeri cilayı giriştim arabaya sonrada bi daha bırakmadım.